Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straszny sen o zębach

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi się ze wypadły mi wszystkie zeby, plulam nimi, nie wiedziałam co to, bo dziąsła aż tak mnie nie bolały, nie mieściły się w szczece wypluwalam na rękę co chwile kilka zebow i wyrzucilam na podłogę , było troszkę krwi, oglądałam się w lustrze i rozpaczalam ze w tak młodym wieku (19)będę nosić sztuczna szczękę, byłam przerażona ... potem zemdlalam ale widziałam siebie byłam jakby duchem, chodziłam po mieszkaniu, były jakieś młode dziewczyny ,chyba koleżanki ale nie pamiętam twarzy, nie wiedziały co robić a ja jako "duch" krzyczalam zeby robily masaz serca,oddychanie i dzwonily po pogotowie. Kiedy robiły to , chodziłam po mieszkaniu uspokojona i szukalam czegos w lodówce i nagle znalazłam się w ciele i obudziłam...co to miało oznaczać?

Gość gość
to znaczy, żebyś nie żarła za dużo bo się sprawdzi :P

Gość ciernik16
zdechniesz na raka ryja

Gość gość
Tobie nic nie będzie,jeśli znasz kogoś chorego z bliższych niech zadba szybko o siebie mocniej niż zwykle

Gość pelikan12
To oznaczało że od żarcia zginiesz w śnie i będziesz oglądać jak pazerne koleżanki wyjadają z lodówki całe twoje żarcie !!

Gość pelikan12
A jak w końcu ( jako duch) dobierzesz się do lodówki wszystko będzie przez ciebie przelatywać takie ( jem i wydalam naraz)

Gość gość
Smierc

Gość gość
Ktoś tu się nacpal ;) Dziękuję zwrócę uwagę na to, ale wydaje mi się, ze oprócz babci nikt nie choruje. Przerazilam się :(

Gość ciernik16
ja też bym sie przeraził gdybym miał zdechnąć na raka ryja

Gość pelikan12
jeśli ktoś się naćpał to tylko ty przed spaniem że takie sny masz XD

Gość sonia87
Ogulnie to zęby zly znak oznacza ze ktos umrze z kolei krew jesli czysta to radosc szczenscie. I nie jestem wrozkom poprostu wieze ze w snach cos jest i niezaleznie czy nsjemy die przed snem czy nie

Gość gość
sen o zębach zwiastuje śmierć lub chorobę niestety u mnie zawsze się sprawdza, umiera ktoś bliski lub ciężko choruje :(

Gość gość
tak,sny o zebach to zly znak,niestety.