Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falluss

Kobiety są bardziej zboczone od facetów !

Polecane posty

Gość Falluss

taka prawda...

Gość gość
Jasne małamygo, kupię ci ponczu i gadaj, słusznie bowiem mówi filozof starożytny, że prawda jest na dnie kieliszka. :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Kup mu kefir bo nieletnim % nie wolno

Gość gość
Prawda:-D Mam ochotę dziś napisać pewnemu panu z fb. Znam go bbaaaardzo długo, posyła śmieszne zaproszenia do gier, widząc mnie zalogowaną na fb od razu się pojawia. Starszy kilka lat ode mnie. Ciakwe jak zareaguje "Zamiast gier na fb może zagramy w pokera rozbieranego" hahahaha :-D:-D:-D

Gość gość
"Myśliłem, że to człowiek, a to latarnia!" "(...)wszystko, cokolwiek wiemy do dziś, uznawane było albo poczuciem, albo analogią, albo wyrozumieniem, albo siłami doświadczenia, albo i samym nawet dziwnym przeczucia zmysłem. I nie było nigdy tak zwierciadlanie płaskiego oka, które by, na jesienną patrząc jabłoń, mającą rzadki lub jedyny owoc na szczycie swoim, widziało jedynie i wyłącznie tylko owo jabłko i jeszcze owego to jabłka tylko tę stronę, która najwygodniej bywa przeciw oku postawioną. Owszem, patrząc na przedmiot, nie widzimy bynajmniej powierzchni jednej, ale przez tajemnicze a mistrzowskie poczucie ogółu widzimy prawie że współcześnie wszystkie inne przedmiotu bryłowatości i przecięcia. Im zaś przedmiot widzenia zupełniej jest rozumny w swej całości, tym zupełniej i prędzej obejmujemy go jednym oka rzutem ze wszechmiar. Podobnie jest, i zwłaszcza, z Prawdą! 213 Ona, przede wszystkim będąc całą, od najpierwszej chwili, w której dała się postrzec, udzieliła się ludziom niejako w zupełności. I, jeśli nie oczywistemu rozumieniu ich twarz w twarz, to, że tak powiem, pośledniejszym a mnogim tegoż ich rozumienia władzom i środkom. 214 Dlatego to nowymi odkryciami nazywamy co chwila rzeczy wcale nieobce i które jakoby nam były poniekąd gdzieś zażyłe albo zbliżone, i które człowieka umysł niewątpliwie że pierw jakoś kiedyś dopuszczał… Z tej to wielkiej przyczyny nowego nic pod słońcem nie ma…" :P

Gość gość
Kefir też zawiera %. :p

Gość gość
9:58 - jak mu się nazwę zmieni na alkohol :P