Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urządzenia dziwnie się zachowują przy mnie

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem jakimś wariatem, który wierzy w życie pozagrobowe, jakieś magiczne rzeczy czy medium a jednak zauważyłam jedną bardzo ciekawą w sumie dziwną i bardzo irytującą rzecz. Pracuję przy komputerze już ponad 10 lat i za kazdym razem gdy jestem zdenerwowana, gdy musze szybko coś sprawdzić dla klienta komputer odmawia posłuszeństwa, wolno się ładuje, zacina itp. i to jest nagminne. Zaczynam podejrzewac ze moze wysyłam jakies negatywne wibracje czy coś nie znam sie na tym. Ale mam już tego dośc gdy mi zalezy aby szybko obsłuzyc klienta, wprowadzic jego dane czy samej coś sprawdzić na internecie nie ma bata, zazwyczaj wtedy komputer mieli, zawiesza się lub coś w podobie. Poprostu dzieje się tak za kazdym razem gdy czuję poddenerwowanie lub ekscytacje. I dzieje się to przy kazdym komputerze, niezaleznie od tego gdzie on się znajduje czy w pracy czy w domu. O co tu chodzi. Moze ktoś się na tym zna?

Gość gość
Twój układ nerwowy pracuje pod relatywnie wysokim napięciem elektrycznym i generuje silne fala elektromagnetyczne, które mogą zakłócać działanie urządzeń elektronicznych. To zupełnie normalne. Wiele kobiet tak ma. To naturalne.

Gość gość
To zupełnie normalne reakcje.