Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staż w zwiazku. Tak powinien wyglądać?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z moim facetem od trzech lat. Na początku jak u kazdego było idealnie. Ale z czasem jak z pewnoscia u wszystkich problemy,próby a do tego rozstania. Jestem czlowiekiem wybuchowym ktory dużo mowi a on za to nie czuje potrzeby mowienia zbyt wiele. Czasem mysle ze inne parey nie maja problemow, zyja idealnie a u mnie ciagle to samo. Wypiles jakies piwo czy cos? - nie. Az po moich naciskach ze czuje itp. Wychodzi jednak że tak. Paliles cos? - nie. Po moich naciskach wychodzi że tak. I tak w kolko. Wytłumaczenie zawsze jedno. 'nie chcialem żebyś sie wkurzyla, obrazila, byla zla. Ja traktuje to jako brak szczerosci. On uwaza że pod buta nie wejdzie. Jak to powinno wygladac? To ja coś robie zle? Coraz czesciej mysle żeby to na prawde zakonczyc. Poza tym stara się nawet i wiem to doskonae ze bardziej niz ja, pokazywać jak bardzo mu zalezy. Jednak te ciagle kłótnie wywołane glownie przeze mnie ale spowodowane jego zachowaniem, ktore moze i nie jest najgorsze ale nie takie jakiego bym chciała..

Gość gość
masz alkoholika i masz tak, jak on chce. :classic_cool:

Gość gość
Wypiles jakies piwo czy cos? - nie. Az po moich naciskach ze czuje itp. Wychodzi jednak że tak. Paliles cos? - nie. Po moich naciskach wychodzi że tak. I tak w kolko. Wytłumaczenie zawsze jedno. 'nie chcialem żebyś sie wkurzyla, obrazila, byla zla. Ja traktuje to jako brak szczerosci. On uwaza że pod buta nie wejdzie. xxx to alkoholik i ćpun!!! a do tego manipulant i cwaniak - zawsze tak zakręci że niby on chciał dobrze tylko ty się czepiasz jakby chciał dobrze dla ciebie i związku to by nie chlał i nie ćpał!!!

Gość gość
a co to za "staż" z alkoholikiem? o czym ty prawisz, kobieto? masz przy sobie nałogowca, wrzeszczysz na niego i marzysz, żeby przestał chlać bo ty tak chcesz? przecież to śmieszne, a dla ciebie bolesne, i tak będzie, dopóki dziada nie kopniesz zdecydowanie w zda, na wieki!

Gość gość
Zle zrozumieliscie. . palić znaczy fajki czasem u się zdarzy np przy wyjsciu ze znajomymi. Podobnie jak mi. Piwo czy cos jednak poczuje tyle że tak jak ostatnio wypil np szklanke piwa z mamą. Pracuje, z kolegami wychodzi'od święta' chodzi o to że się wypiera tych malych rzeczy i "klamie" nawet jak nie musi..

Gość gość
od jednego piwka sie zaczyna.. pozniej bedzie coraz czesciej popijal

Gość gość
Zle zrozumieliscie. . palić znaczy fajki czasem u się zdarzy np przy wyjsciu ze znajomymi. Podobnie jak mi. xxx aha! czyli tobie się zdarza a jemu nie może, tak? jesteście siebie warci

Gość gość
zaraz tchórze i wieczne marudy od bad boyów sie zlecą i zaczną swoje żałosne wywody na temat kobiet które związały sie z pijakami

Gość gość
No i co z tego ,ze wypil piwko albo zapalil ? nie pytaj go jak to wyczujesz, to juz wiesz ,ze wypil i po co pytasz ? Piwko jest dla ludzi , jest dorosly i nie musi sie tlumaczyc. Jak nie bedziesz pytac to nie bedzie cie oklamywal. mysle ,ze czepiasz sie .

Gość gość
Sama mowisz ,ze wywolujesz klotnie spowodowanie niby jego zachowaniem ? moze wyluzuj troche , przestan sie czepiac , akceptuj go takim jakim jest , nie mozesz oczekiwac ,ze mezczyzna bedzie sie tak zachowywal jak ty mu nakazujesz , nie jest dzieckiem a ty nie jestes jego mama.