Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pierwsza randka może od razu skończyć się związkiem

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od jakiegoś czasu, on był moim nauczycielem, ale wiem, że mu się podobałam, a on mi. Po skończonym semestrze gadaliśmy trochę w internecie, już na luzie ;) Zaproponował mi spacer i kawę dziś wieczorem. Myślicie, że już dzisiaj możemy być w związku (jeśli wszystko dobrze pójdzie) czy pierwsza randka to za wcześnie? ;) Byłoby ciekawie jakbyśmy mieli rocznicę związku 14 lutego, ale oczywiście nie zależy mi na tym, a jedynie jestem ciekawa, na ile to możliwe...

Gość gość
seksem sie moze skonczyć o ile nie jestes cnotką !

Gość gość
Hmmm mnie się raz zdarzyło, że na pierwszym spotkaniu doszliśmy do wniosku, że będziemy razem. Niestety rozeszliśmy się po kilku miesiącach, bo facet zataił przede mną coś ważnego. W każdym razie jeśli się ludzie sobie spodobają, to jasne że jest szansa :) i nie jest to żadna desperacja :) Bylebyś trafiła na kogoś w porządku wobec Ciebie. Hahaha i było to nie w walentynki, ale też w lutym :P

Gość gość
Proszę o poważne odpowiedzi :(

Gość gość
A jaka była wasza praktyka????????????

Gość gość
kobieto, co ty sobie roisz. facet wyczuł, że lecisz na niego, to umówił się z tobą na kawę. wątpię, żebyście po pierwszym spotkaniu tworzyli "parę" nawet, jak wejdziesz mu do łóżka. chyba się nieco przeceniasz, kobieto. :P

Gość gość
Ale wy kobiety macie skłonność do nadużywania wielkich słów, miłość myślicie ze zwykłą chcicą i fascynacją, a związkiem nazywacie spotykanie się w sumie z obcym facetem, tylko dlatego że na spacerkach trzymacie się za rączkę i od czasu do czasu pójdziecie do łóżka.

Gość gość
Jesli to Twoj pedagog, jest pewnie starszy, dowiedz sie czy ma kogos,np. Zone, A odpowiadajac, kiedys bym w to nie wierzyla ale tak mi sie zycie potoczylo i z powiem Ci ze zdarza sie, W 2013 roku poznalam mezczyzne przez internet. Zaczelismy pisac we wrzesniu a pierwsze nasze spotkanie odbylo sie w listopadzie, ktore juz wlasciwie bylo poczatkiem naszego zwiazku, spotykalismy sie nadal coraz bardziej zakochani,spedziismy razem sylwestra. Gdzies w maju ,w moje urodziny oswiadczyl mi sie i podjelismy odwazna decyzje o wspolnym zamieszkaniu. Balam sie ze to moze za szybko ale wtedy narzeczony zapewnil mnie ze z chwila gdy mnie pierwszy raz zobaczyl wiedzial ze bede jego zona, i rzeczywiscie, dalismy sobie troche czasu na ogarniecie zycia we dwoje,dotarcie i w czerwcu 2015 wzielismy slub a teraz staramy o dzidzie. Ktos pomysli ze to bajka lub sciema i posypia zle komentarze ale na kafe to norma wiec nie warto sie przejmowac. Dla Ciebie radzilabym go troche poznac ,wczesniej laczyla Was relacja nauczyciel-uczen. Sluchaj intuicji i badz uwazna na wszelkie niepokojace sygnaly,dzis sie przekonasz jakie ma zamiary ale nie nastawiaj zbyt mocno na zwiazek,wyluzuj sie. Ja na spotksnie z mezem jechalam nastawiona dosc sceptycznie. Ale zycie zaskakuje...potem w miejscu pierwszej randki mielismy sesje slubna :-)powodzenia i nastaw czujnie uszka :-)

Gość gość
Dzieli nas kilka lat, on był moim wykładowcą na uczelni, ja jego studentką :) Na pewno jest wolny, wiem to z kilku źródeł, zresztą na fb też ma "wolny" i żadnych zdjęć z dziewczyną czy kimś takim...

Gość gość
Ciekawe jak poszło aktorce