Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid dawid dawid

Czy kobiety lubią styl wieśniaka

Polecane posty

Gość Dawid dawid dawid

W mojej miejscowości a to jest miasto, jakieś 100 tyś mieszkańców nie jest to metropolia. ( nie mamy nawet centrum jako takiego) ale wieś też to nie jest. Natomiast zauważyłem jedną prawidłowość, laski lecą na gości: Jasne spodnie, białe adidasy , żel na włosach, zegarek na bransolecie, mocne perfumy, tanie auto i disco polo w nim. (typowa definicja wieśniaka) Zauważyłem, że to jest facet który wyrywa najwięcej dziewczyn właśnie w takim stylu. Czyli typowy wieśniak co sobota imprezka, disco polo, jakieś piwa. CZYLI OGÓLNIE DNO UMYSŁOWE

Gość gość
Stylówa jak z teledysków disco polo z przed 10 lat.

Gość gość
No i?

Gość gość
moim zdaniem kobiety wcale nie lecą zwłaszcza te młode, na gości spokojnych, wyważonych żeby wyrywać laski trzeba być wariatem. szalonym styl który opisałeś jest synonimem przypału ale no cóż w Polsce na ulicach chodzi sam przypał

Gość gość
Żeby się tak ubierać trzeba mieć w głowie siano. W mojej pracy nikt nie toleruje tego typu ubrania. Zawsze koszula, spodnie ciemne zero żelu. No ale jak ktoś pracuje w koksowni czy w kopalnii

Gość gość
ja tam sam się podobnie ubiera. to zależy od typu urody.

Gość gość
to jest luźny styl gościa z małej miejscowości, wiadomo adwokat, albo doktor nauk historycznych nie będą sie tak ubierali ale no gość pracujący fizycznie czemu nie

Gość gość
Nie,nie lubią twojego stylu,możesz w********ac podszywie ;)