Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paraliż senny

Polecane posty

Gość gość

Witam :D dzisiaj w nocy , a raczej nad ranem przydarzyło mi się doświadczyć paraliżu sennego , dwa razy :P Na wszystkich stronach gdzie są one opisane wyglądają inaczej niż to co przytrafiło się mi , chociaż niektóre fakty są podobne :) Nie mogłam sie poruszyć , ale mogłam otwierać i zamykać oczy . Słyszałam wołanie mojej babci , która nie żyje juz prawie dwa miesiące . Słyszałam jak woła mnie tak jak wołała mnie gdy potrzebowała pomocy jeszcze przed śmiercią . Co dziwne nie bałam sie mimo dziwnych dreszczy , nie mocy poruszania się i wołania . Czy na pewno to był paraliż senny , czy może cos innego ? dlaczego sie nie bałam, jestem bardzo strachliwa w podobnych sytuacjach , może było to spowodowane tym ze oglądam dużo horrorów albo tym ze wiedziałam ze to paraliż i ze zaraz minie ?? (wspomnę ze mam jedynie 15 lat ) Prosze napiszcie mi czy to napewno był paraliz i dlaczego doświadczyłam do dwa razy ? i dlaczego między nimi była jedynie krótka przerwa 1,5 godziny ?? Czekam na odpowiedz . Pozdrawiam :P

Gość gość
Skarbie, to normalne u 15-letnich dziewczyn. Większość tak ma. To zupełnie naturalne.

Gość gość
stawiam na paraliz senny.ja to mam (NIESTETY) i tez slysze jak ktos wola moje imie.tyle,ze ja sie wtedy boje.czasami slysze i czuje jakby ktos kladl sie kolo mnie.czasami tez jakby walenie w dzwi czy jakas metalowa sztanga w parapet...no ogolnie omamy sluchowo-czuciowe.na szczescie nie mam przy tym halucynacji.

Gość gość
To zupełnie normalne i występuje u większości młodych kobiet.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
to normalne jest mi się przydarza jak śpię na plecach nie wiem czemu