Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lixeczka123

POMOCY, czy mogę być w ciaży?

Polecane posty

witam, mam takie pytanie i proszę o pomoc. dzień po zakończeniu okresu, uprawiałam seks z moim chłopakiem oczywiscie z prezerwatywą i wszystko było w porządku, po zakończonym stosunku chłopak zdjął prezerwatywę i wytarł członka. Po jakiś 30 minutach podczas małych pieszczot chłopak 2 razy włożył mi chłonka do pochwy, po czym przestał bo stwierdziliśmy że może być to niebezpieczne, dodam jeszcze że nie było wytrysku. Czy możliwe jest żebym po tym mogła zajść w ciążę, bardzo proszę was o pomoc, bardzo sie boję.. Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
wytarl czlonka ale w cewce moczowej byly plemniki po wytrysku , jakies ryzyko jest ale jak duze to nikt ci nie powie

od dwóch dni boli mnie żołądek, czy to może być związane ze stresem czy pierwszymi objawami ciąży, tak bardzo się boję, bardzo proszę o odpowiedzi

Gość gość
kiedy mialas stosunek ?

Gość gość
Mozesz.

Gość gość
Jak sie ruc/hałaś to zaciążyłaś.Po co piszesz?

stosunek miałam jeden dzień po zakończeniu okresu, czytałam w internecie ze po ponoć są dni bezpłodne..

Gość gość
to źle czytałaś

Gość gość
gościowi wyżej chyba chodziło o to ile mineło od tego stosunku i czy nie jest przypadkiem za wcześnie na te "objawy ciązy" i na test ciążowy. Bo niektórzy to maja objawy ciążowe nawet 2 dni po stosunku. "dzien po okresie" to jest pojęcie względne, bo jedna ma cykle 26 dni i np okres trwa 7 dni i trafi na początek dni płodnych jeszcze podczas końcowych dni miesiączki a u drugiej sa np cykle 28 dniowe a okres trwa 3 dni i ma jeszcze te pare dni niepłodności względnej. (Niepłodność względna to znaczy że jesteś przed owulacją i jak ci się cos przesunie i owulacja wystapi szybciej to tak samo szybciej zaczną się dni płodne, więc możesz miec te dni a możesz ich nie mieć). Dlatego też takich rzeczy się nie wylicza. Jak juz chcesz polegać na dniach płodnych i nie płodnych to poczytaj o NPR i jak prowadzić obserwacje cyklu.

Gość gość
Możesz, masz moją zgodę.