Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto walczyć o kogoś kto jest w związku?

Polecane posty

Gość gość
ja bym nie walczyla.

Gość gość
8:59 Ja się sam sobie dziwie ale zakochalem się od pierwszego wejrzenia nie wiedząc że jest zajęta, potem się dowiedzialem i świadomość że ma kogoś mnie bardzo raniła.

Gość gość
i co z tym zrobiles

Gość gość
mozna sprobowac.

Gość gość
20.20 Warto walczyc gdy obie strony sa zainteresowane. x A jak on odwzajemnia uczucie ale sie wycofal z wygody , zmiany planow czy strachu przed podieciem konkretnych dzialan ? To tez walczyc?

Gość gość
Hm myślę że warto jeżeli oboje czujecie to samo. Jeżeli jesteście gotowi na zmiany o 180° ..ja jestem. Ale on o tym nie wie, nie powiem mu tego bo ma kogoś właśnie. . on myśli ze nigdy go nie kochałam a prawda jest taka, że myślę o nim od 3lat każdego dnia. Ja bym walczyła gdybym wiedziała, że On tego chce. A wiem jedno, bajki nie istnieją kiedy są małe dzieci w tle. . A on jest altruista.

Gość gość
U mnie jest tak ze kochal bardzo , chcial , robil aluzje , zabiegal dopoki byl kontakt codzienny .A jak drogi sie rozeszly i jest tylko kontakt telefoniczny , to tak jakby sobie cos perzemyslal i sie wycofal albo czeka na moj ruch bo za malo jest mnie pewny .U nas nie ma dzieci i on w zwiazku nieformalnym.Nie wiem czy juz sie odkochal i odposcil . Czy mozna kochac i nie chciec z kims byc ? A jak on kocha partnerke i mnie , czy taka rywalizacja ma sens ?

Gość gość
Ja jestem w związku z facetem oczywiście nie małżenskim niby i kocham ale zle sie układa ns chwile dobrze potem źle i tak w kółko ale miejsza o to i jezt pan P z kturym bym chciała sprubowac ale nie moge zostawc pana R z kturym jestem w związku bo mimo wszystko nie zrobiłabym mu tego a zdradzic tez nie moge

Gość gość
dziś ja pierdole, jak czytam ludzi którzy robia takie bledy ort. to az mnie odrzuca

Gość gość
ja nie bede walczyc bo nie mam szans.

Gość gość
ja tez nie, bo On ma zone :/ musze zapomniec

Gość gość
Analfabeci są wśród nas:D:D:D

Gość gość
Hehe sam robisz błędy tez:)

Gość gość
gość 2016.02.17 po za prawiczkami i dziewicami każdy komuś dupy daje lub dawał. Co za różnica czy to było tydzień temu czy dwa miesiące czy nawet rok. Myslisz, ze jest jakaś różnica? Myślisz, że płyny ustrojowe innej osoby po tygodniu jeszcze są? Doucz się.

Gość gość
23.28.masakra.!!!nawet tutaj trolujesz Sylwię?..szok!Dobrze wiesz że ją żaden P nie interesuje i że ona nie pisze w ten sposób!Chce byc sama niech jest sama co cię to obchodzi.

Gość gość
Ps.po drugie kobieta ta ma dzieci i to głównie na nich skupia swoją uwagę,jak również stroni od męskiej płci bo ma awersję na całej lini.Popieram taki styl.Żaden facet nie jest normalny!!

Gość gość
up

Gość gość
o kogoś kto jest już w związku pozamałżeńskim nie warto walczyć! z kim chcesz prowadzić tę walkę z kochankiem czy mężem?

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu.