Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne Videoblogerki na youtube

Polecane posty

Gość gość

Witam, Nie bawi was obecna tendencja na youtube? Każdemu, kto ma jakąś kamerę, aparat i potrafi zmontowac film w jakimś najprostszym programie komputerowym, wydaje się że może kręcić filmy. Gdyby to jeszcze były filmy, które coś wnoszą, były zabawne, nie wiem, inteligentne. W zamian za to mamy co? Filmy o tym co dana "blogerka", je, gotuje, co sobie kupiła, w co się ubrała. Pytam kogo to obchodzi?! Owszem mogę tego nie oglądać i z reguły nie ogladam, ale czasem buszując po internecie, trafiam taką radosną twórczość i aż po prostu smutno mi sie robi.... Nie macie takiego wrażenia że poziom videoblogów jest naprawde niski? Owszem jest kilka fajnych kanałów, z których można coś wynieść. Porady dotyczące: gotowania, kosmetyków, włosów są interesujące i przydatne. Ale ja się pytam?Co mnie obchodzi co kto je i w co się ubiera?! Albo te filmiki ze spacerów? Oglądanie tego to strata czasu, a nagrywanie tym bardziej...

Gość gość
wszyscy co tam nagrywaja sa żałośni gadaja że to ich pasja a nagrywaja tylko jakieś farmazony po to zeby mieć latwo kase i być sławnym bo jest na to moda ...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona