Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu mamy które zawsze mają zrobione paznokcie

Polecane posty

Gość gość

u kosmetyczki bądź same robia? Mnie za bardzo nie stać latać co 3 tyg.do manicurzystki a jak maluje sama w domu to mi zaraz lakier odpryskuje. Poleccie jakieś dobre lakiery albo jakiś wasz sposób na trwały manicure.

Gość gość
Ja zapuszczalam paznokcie Ale jak dziecko kilka razy zadrapalam i mała poplakala się to dałam sobie na razie spokój. Może za jakiś czas. Ale mogę polecić utwardzacz sally Hansen taki czerwony. Każdy lakier trzymał mi z nim ponad tydzień

Gość gość
Mam zawsze. Latam do kosmetyczki :-). Moja koleżanka z pracy kupiła sobie zestaw i robi hybrydę w domu. Jej paznokcie wyglądają jak od kosmetyczki, wiec może to jest sposób.

Gość gość
Kup sobie ten lakier żelowy bez utwardzania w lampie. Mi starcza na ok 10 dni. Cena ok 6 zł w rossmannie.Teraz wypróbuję jakiś droższy to może wytrzyma 3 tygodnie

kup lampę i kilka lakierów i rob sama hybrydę w domu. To nie jest trudne, a wieczorem raz na 3 tyg na pewno dasz rade 2 h wykombinować.

Ja mam zawsze :D nie chodze na zadne hybrydy :P maluje lakierami od golden rose :) np seria ice chic jest bardzo ciekawa :) Lakiery nie odpryskuja, szybko schną, dosc dlugo sie utrzymuja, a przy tym sa tanie :D wlasnie dzis kupilam nowe kolory z tej serii :D