Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zjadly dzisiaj wasze dwu i trzy latki??

Polecane posty

Gość gość
Sorka za bledy Serek nie setek, jajko sadzone a nie osadzone

Gość gość
Każde jest inne.

Gość gość
To ja mama z 22.08, wiem, jak się pisze frankfurterka, to byla literowka ;) dodam jeszcze, że leczo córka zjadła z amarantusem. Do 8.43 Myslę, że dobrze :) częsciej podawaj świeże owoce. Pomarańcze, banany, winogron, awokado, gruszka, jabłka - teraz mimo pory roku też jest parę owoców dostępnych. I gotuj kasze częsciej, moja córka zajada się amarantusem ekspandowanym, ale lubi generalnie dużo kasz ( jaglana, jęczmienna, gryczana, gryka ekspandowana i rýż Basmanti itp. ) a żóltko dawaj w zupie ( ugotuj jajko na twardo i żóltko rozmieszaj z zupą ) albo zrób omlet na słodko. I gotuj zupę codziennie, dziecko w takim wieku powinno jeść dwa dania. Odradzałabym też ciasteczka itp, przez to córka może nie chcieć owoców. Fajne przepisy: domowa nutella ( banana zblenduj z płatkami migdałów i kakao ) Leczo ( papryki kolorowe, cukinia, cebula i pomidory z jakąś kiełbaską ) Na sniadanie płatki ryźowe z zurawiną lub jagodami goij, jaglanka z owocami, komosa ryżowa A gdzie mleko w diecie ?

Jajo na śniadanie i kolacje? Zauwazylam ze Malo dziec***ije mleki

Gość gość
To super.

Gość gość
Moje dziecko lubuję się teraz wędlinkach z naszej masarni w ktorej kupuję http://czachorowskamasarnia.com.pl/ . Te wędliny są bajecznie smaczne i są dłużej świerze niż te sklpeowe obślizgłe.

Gość gość
mój synek ma juz 7 miesięcy i od miesiąca przyjmuje powoli stałe pokarmy. Kupiłam parowar na electro.pl i gotuję na nim obiad dla całej rodziny dzięki czemu wszyscy jemy zdrowo i smacznie

Gość gość
po zaparciach jakie ost Zuzka miała, i po kuracji dicopegiem juniorem, jemy bardzo, bardzo zdrowo, chudo i lekko. Wszystko gotujemy, albo na parze robimy