Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usuniecie niechcianej ciazy

Polecane posty

Gość gość

Błagam pomóżcie jak usuną ciaze gdzie sie udać albo jak samej usuną

Gość gość
Ale poza granicami naszego pięknego kraju jest legalne :-) Np na Słowacji czy w Niemczech.

Gość gość
Kobiecie wykonującej na sobie aborcję nic nie grozi. Autorko, polecam linki : womenhelp/./org womenonweb/./org i polskie forum,dużo o aborcji po zalogowaniu : maszwybor/./net oczywiście adresy bez ukośników :)

Gość gość
Nie rób tego, ocal to dziecko. Proszę, pomyśl że Ono jest bezbronne, a ma prawo do życia tak jak Ty je dostałaś od swojej mamy. Wszystko się ułoży. Możesz je oddać. Kobieta po aborcji jest wrakiem człowieka, psychika siada. Caly czas myśli sie o dziecku. W miare upływu czasu myśli sie jak by wyglądało itp.DASZ RADE :)

Gość gość
Teraz się boisz i myślisz, że to najlepsza decyzja. Później wszystko się zmieni. Chcesz do końca życia zastanawiać się jakie byłoby Twoje dziecko gdybyś tego nie zrobila? :( Ono już jest. Nie zniknie tylko zostanie zamordowane.

Gość gość
wypraszam sobie ! jestem trzy lata po aborcji, i nie jestem żadnym wrakiem ! jestem szczęśliwa matka dwójki dorastających dzieci , która wie, że podjęła bardzo dobrą decyzję.

Gość gość
po co nawiedzone mohery sie wp*****lacie , jesli zdecyduje sie usunac to jej sprawa !

Gość Majeczka007
ja usuwalam u gin na slasku zalezy do wieku ciazy masz wybor albo farmakologicznie albo chirurgicznie nie wiem czy wciaz aktualny email sproboj adam.ginekolog@o2.pl

Gość Majeczka007
za chirurgie placilam 3000pln farm tansza z tego co sie orientuje adam.ginekolog. małpa o2.pl