Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj jakiś facet mnie molestował w tramwaju

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj był bardzo duzy tłok bo poprzedni nie przyjechał , wiec normalne że nie było juz miejsca siedzacego jak wsiadłam i jak sardynka stałam obok innych w ścisku, po kilku minutach jazdy poczułam jak ktoś mnie maca po tyłku a czułam to tym bardziej bo miałam obcisłe spodnie, nie mogłam jednak zmienic miejsca bo nie było jak, trwało to jakieś pół minuty az do otwarcia drzwi na przystanku.....czy jest mozliwosc ustalenia sprawcy ?

Gość gość
Provo było już.

Nikt nie spisuje ludzi, którzy wsiadają do tramwaju. Z monitoringu (jeśli był) to raczej nie dojdziesz. Słaba sprawa. Trzeba było się wydrzeć w tramwaju: kto mnie po tyłku maca?! Zaraz po rybu oberwiesz zboczeńcu! To by się ludzie na siebie popatrzyli i ktoś może zrobilby się czerwony to byś wiedziała ;P

Gość gość
Mogłas w ryj mu dać i po co te żale jak mnie kobiety w posladek muskają w pracy to mam z nich beeke że tak na nie działam i szukają wrażen ale ja jestem ekstra klasa i balaganu nie ruszam

Gość gość
- Mamo , jestem w ciąży ! - Z kim ? - Nie wiem , jest taki tłok , że nie mogę się odwrócić.

Gość gość
No wydrzeć to bym się raczej nie dała radę bo był taki tłok ze ledwo mozna było oddychać a ja mam słaby głos......

Gość gość
pewnie była w Niemczech, Francji albo Grecji