Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto był w Międzyzdrojach nad morzem??

Polecane posty

Gość gość

Ładnie tam jest? My byliśmy ostatnio w Łebie tam jest super ale chciałam jechać w inne miejsce. Gdzie można dobrze zjeść i czy polecacie to miasto??

Gość gość
Często tam bywam i bardzo lubię Międzyzdroje. Oczywiście że można tam dobrze zjeść poza tym jest tam ładnie raczej nie drogo, na pewno ci się spodoba,

Gość gość
a są jakies koncerty?

Gość koklusz
na wyspie Uznam pamiętam takie seledynowe jezioro pięknej urody , chyba jakiś kamień wydobywano z tego jeziora , przy odrobinie szczęścia można na plaży wykopać fragmenty V1 lub V2

Gość gość
ja mam rodzine w miedzyzdrojach i jezdzimy tam kilka razy w roku. ogólnie jest fajnie, plaża dosc szeroka, fajne molo, jak lubisz miejscowosci nadmorskie takie imprezowe to jak najbardziej, w sezonie letnim jest tam co robic.

Gość gość
bo byłam w Łebie było super w Międzyzdrojach jeszcze nie , może ktos ma porównanie tych miejscowości? A gdzie można zjeść dobrą rybę?

Gość gość
był ktoś jeszcze/>?

Gość gość
Ja byłam kilka razy, w sumie każdego roku jestem tam chociaż przez chwilę. Uważam to za bardzo piękne miasto. Bardzo mi się podoba. Noclegi w Międzyzdrojach zawsze szukam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje