Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście ciekawi co słychać u waszych byłych?

Polecane posty

Gość gość

Pytam oczywiście o przypadki gdzie nie ma kontaktu ze sobą.

Gość gość
A co mnie to interesuje? Odeszła to krzyżyk jej na drogę.

Gość gość
Zostawiła mnie więc ma w d***e mnie i wszystko co z moim życiem związane. Zrobiła miejsce dla kogoś innego wiec niech ten nowy się nią interesuje. Ja juz nie.

Gość gość
Nie. Rozstaliśmy się w zgodzie bo się wypalilo.Nie utrzymujemy kontaktu i dzisiaj, po 2,5 roku po rozstaniu nie czuję potrzeby i chęci wiedzieć co u niego.

Gość gość
Tak jak poprzednicy - nie, bylo ,minelo i nie wroci. Dlaczego mam rozgrzebywac stare rany? Nie rozstalismy sie w zgodzie i nie ma do czego wracac, nawet wspomnieniami.

Gość gość
Nie, bo by mi serce pękło:-( To ja go zostawiłam, potem byłam w drugim związku a dziś....dziś myślę że byłam głupia ze go zostawiłam... On po rozstaniu długo jeszcze walczył o mnie a ja nie chciałam. teraz kara mnie spotkała bo załuję tej decyzji. Chociaz zycze mu jak najlepiej.

Gość gość
Przyłapuje się na tym, że myślę o Nim. Ja go zostawiłam i jak tylko przypomnę sobie jak prosił żebym wróciła szlag mnie trafia a nie ma co się oszukiwać rany bola. Był bardzo bogaty i przystojny ja też w sumie niczego sobie tylko kasy nie miałam i tak przez plotki nie mogłam z Nim być i odeszłam choć teraz mam gdzieś co wtedy myśleli inni...

Gość gość
Nie jestem ciekawa co u mojego byłego,zostawiłam go. Nie tęsknie za nim ,nie myśle o nim

Gość gość
a Ja tęsknię za Nim każdego dnia..za jego głosem..dobrocią..cudownymi czułymi słowami jakie do mnie kierował... za jego zapachem... TĘSKNIĘ T.!!! Rozstalismy się i ja jestem już w innym związku nie wiem co u niego czy kogoś już ma... :(