Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_lala

Chłopak do zniszczenia bluzki poszukiwany.

Polecane posty

Cześć, Poszukuję chłopaków/mężczyzn do bojowego zadania. Otóż chcę zniszczyć moją letnią bluzeczkę, która kojarzy mi się z moim byłym. Dlatego potrzebuję jakiegoś silnego i pomysłowego ochotnika, który weźmie i ja w jakiś ciekawy sposób zniszczy - poplami, pobrudzi, podrze, zdewastuje i zostawi po niej strzępki albo i to nie. Chciałabym z tej akcji mieć zdjęcia albo filmik. Najlepiej jakby ochotnik był z Warszawy, chyba że najciekawsza propozycja będzie spoza Warszawy, wtedy bym wysłała tą bluzeczkę. Mogę za to zapłacić. Zapytania, oferty, pomysły piszcie tutaj kaska1992@onet.pl lub na gg 28053405

Gość gość
Popros mirka fajfusa zeby na nia nasral, ma doswiadczenie.

Gość koklusz
słyszałem o takim jednym bardzo zdolnym polskim samuraju , być może się odezwie na podany adres mailowy i nie tylko bluzeczkę pochlasta , nazywa się Kajetan Poznański ,

nie znam mirka fajfusa, moze go zapros do tematu jak to jakis Twoj kolega. z kajetanem bardzo smieszne, hahaha

Gość koklusz
FAJFUS to smyk, dzieciak jeszcze, nawet nie ma 17 lat a siły to ma tyle aby zawiązać troki od kaleson , poszukaj Kajetana , być może na jego widok stracisz głowę

Gość gość
jakie 17 lat? starszy jest tylko glupi jak nastolatek

Gość gość
zrobie na nia kupe 🖐️

Gość gość
Temat zgłoszony do usunięcia. Od 8 lat niszczy te bluzkę wariatka.

nie badzcie obojetni, moja koszulke trzeba popsuc, dorzuce do tego moj stanik i majtki, chetnie popatrze jak sa niszczone rowniez :)