Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż mnie juz zdradził?

Polecane posty

Gość gość

Drogie żony...są Walentynki a mój mąż udziela sie społecznie na jednym z koncertow. NIe poszłam bo przeziebiona jestem. ale bardzo mi smutno. Odkryłam maile męża do jednej kobiety, gdzie prawi jej komplementy,ze jest ladna, fajna, ma super usmiech ,ze ją lubi. Dalej,ze gdyby nie przysiega i był wolnym człowiekiem to cos by miedzy nimi bylo.. Dalej pisze,ze chętnie zobaczyłby ją nago w pikantnych pozach,ale jak nie wysle zdjęcia to zrozumie. Odkryłam te maile dawno. Wiem,ze mąż nie dopusci sie zdrady fizycznej ,czyli seks i romans. Znam go. Ale czuje ,ze on juz nie jest we mnie zakochany. Czy piszac te slowa....myslał o mnie tez? O rodzinie, ktorą jak podkresla jest dla niego najwazniejsza? Chodziny razem do koscioła, maz też, głeboko religijny, społecznik... Co mam myslec o mailach? Wygłupy?

Gość gość
skąd wiesz że nie dopuścił się fizycznej zdrady? :D

Gość gość
Bo jest dobrze pilnowany.

Gość gość
No to faktycznie zaje... małżeństwo że starego musisz pilnować :D

Gość gość
na moje juz nie kocha i albo szuka nowej, albo kochanki poki sie nie zaczniesz burzyc ... gdybys kolesiowi napisala takie cos to co bys czula do rodziny ? juz nic

Gość gość
i tak juz cie zdradzil emocjonalnie, a to jest gorsza zdrada niz fizyczna ...

Gość gość
Tak, na pewno prosząc obcą babę o pikantne zdjęcia intensywnie myślał o rodzinie. Przecież to społecznik i katolik :-)

Gość gość
Chodzi o o to,ze rok temu byl na kawie z kims na miescie i mi nie powiedzial.Znajomi mi doniesli. Zawsze ktos tam zauwazy. Od tej pory mu nie ufam. Wszedzie jezdzi z naszym synem , wtedy jestem spokojna. Niech wie,ze nie pozwole na brak szacunku wobec mnie jako żony. Ja go kocham, dbam o niego, jestem wierna-chce tego samego od niego.

Gość gość
Moze cie jeszcze nie zdradzil ale jest na dobrej drodze do zdrady. Nie mecz go tak swoja podejrzliwoscia, bo on tez chce zyc i miec cos z tego zycia.

Gość gość
dziś był u mnie j***liśmy się w 4 parki i on był z jakąś samiczką. Za niedługo wrzucimy filmik z imprezy to sobie zobaczysz jak moją ***** w dupke a drugi go bierze z tyłu.

Gość gość
Mąż kocha pieni,adze i dobrobyt. Nigdy nie pojdzie do żadnej baby, bo szkoda mu piekła rozwodu. I to z jego winy. A syn wpatrzony w niego, jedyny wyczekany...znienawidziłby go. I gdzie by poszedł? No gdzie? Mogłam mu sie znudzic, ale nie potrafie uwierzyc,ze mnie nie kocha.Jakby nigdy nie kochał

Gość gość z 19 17
Sorry za złośliwość, nie mogłam się powstrzymać :-) Wygląda na to że mąż planuje romans na boku o ile już Cię nie zdradza, sama mówisz że maile są stare. Pewnie wpadliście w rutynę, jeśli sprawy nie zaszły jeszcze za daleko i do zdrady nie doszło to spróbuj go rozkochać na nowo, jakoś podkręcić seks itp.

Gość gość
jak go pilnujesz i mu nie ufasz to jak ma cie szanowac ? p****alo cie ?

Gość gość
a bedziesz mu pieklo robilo ? po co, pusc go wolno, jak wroci byl twoj jak nie-nigdy nie byl twuj

Gość gość
Zdrada emocjonalna jest gorsza niż fizyczna a on ewidentnie flirtuje z inną i nie możesz mieć pewności ze fizycznie też Cie nie zdradzi

Gość gość
BO przez 5 lat staralismy sie o dziecko. To byl cud ,ze wogole sie udalo. NA DRUGIE JUZ nie mam szans, mam 39 lat. I nie zostawil mnie w ciagu tych lat dla płodnej. Maile wobec tej kobiety sie skonczyly. Wyjasnił jej,ze skok w bok go nie interesuje bo jest mi wierny. Moga sie "tylko powygłupiać" Tak okreslił jej w mailu. Widzę promyk nadzieji...ze na ten krok sie nie zdobędzie.

Gość gość
Pewnie nie ma w domu to szuka poza. Facet to prosta konstrukcja, jak ma w domu co żreć i co bzykać to nie lata za innymi

Gość gość
Kochany sie srednio 2 razy w tygodniu. Czy to mało?

Gość gość
""Wyjasnił jej,ze skok w bok go nie interesuje bo jest mi wierny. Moga sie "tylko powygłupiać""" nie no prosze, a ile on ma lat ? 15 ? woli sie wyglupiac niz sie zajac toba ..ale naiwna

Gość gość
Spławił te dziewczyne, chce z nia tylko flirtu. Tak jej napisał. Ale boje sie,ze ona mu sie nie spodobała i poszuka ładniejszej. z maili wynika,ze to ona mu sie bardziej narzuca

Gość gość
"Kochany sie srednio 2 razy w tygodniu. Czy to mało? " kazdy musi spuscic nasienie ... jak nie kocha to nie ma znaczenia czy bedziesz dobra i dawala mu d**y ..moze was dziela zainteresowania, poglad na zycie, pasje

Gość gość
Jako zonaty powiem ci,ze ją spławił, jesli chce tylko flirtu. Moze za mało ladna by warta byla ryzyka,ze sie wyda. ale jak trafi na piękna i seksi, ktora go bedzie chciała?

Gość gość
ja kochankę bzykam codzień a jestem w twoim wieku

Gość gość
"ale jak trafi na piękna i seksi, ktora go bedzie chciała? " skoro jestes zonaty to odp na swoje pytanie..a ty?

Gość gość
"Wszedzie jezdzi z naszym synem , wtedy jestem spokojna. " ile syn ma lat? 15?

Gość gość
Jak facet planuje i szuak to nigdy nie mało atrakcyjnej.No sorka ale jaka to przyjemnosc? Szuka zarąbistej, bez angazu. Ale szuka atrakyjnej. Nie spławiłby fajnej d**y.

Gość gość
syn ma 10 la.t

Gość gość
Bzyknie ja na 100 % i tego bądź pewna, nawet nie będziesz wiedziała kiedy

Gość gość
Dostał jej fotki. Wysłala mu przez fb. Nie znam hasła do fb. Ale odpisał jej,ze figure ma wspaniałą, nic zmieniac nie musi. Napisał jej,ze to wygłupy były i nie miał na mysli romansu. Bo tamta koboeta chyba na to liczyła. Niby ją spławił. Nie przespi sie z nią

Gość gość
Nie rozumiem czemu tacy mężczyźni mają powodzenie u kobiet. Naprawdę lubicie być zdradzane?