Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogło dojść do ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Okres miałam ostatnio 27 stycznia, owulacje miałam najprawdopodobniej 16 dnia cyklu, stosunku nie było, był petting, zawsze kończył albo u mnie w buzi zaraz po tym jak robiłam mu loda i zawsze miałam ubrane leginsy lub rajstopy i kończył także na moich piersiach i moim brzuchu i miałam ubrane coś spodnie.leginsy etc. Obawiam się tylko ze moze mial jakiś preejakulat na palcach i włożył palec do pochwy, ale wiem że gdyby miał mokre ręce nie wkładał by mi i myślę że. Nim dotknąl mnie to wytarl o kanapę kołdrę moje ciuchy etc. Była tylko jedna taka sytuacja,ale to 13 lutego, czyli najprawdopodobniej 21 dc i dzień.nie plodny? miałam leginsy i majtki ściągnięte w dół i leżałam obok masowal mi łechtaczke i dla żartów wyjął na chwile penisa i nie otwierał go ani.nic i dotknąl mi u góry lechtsczki a ja automatycznie zła odskoczylam trwało to sekundę i od razu się.ubralam. Desperacko podeszlsm do niego i zobaczyłam czy jego.penis.był suchy i suchutki. Dziś tez najprawdopodobniej dzień nie plodny, byłam mało nago on w dresach i zrobił mi dobrze ustami, potem ubrane miałam majtki i ja robiłam mu dobrze ustami, a on pamiętam ze dotykał mnie przytym w miejscu intymnym i miał suche ręce ale z przerażenia wkrecam sobie ze moze.jakiś plemniki tam był, miesiączkę miałam 23 dziś jest 14, wiec powinna być jakoś za tydzień.. Po boku piersi mi stwardnialy lekko ale nie bolą jeszcze i boję się że jestem jakimś cudem w ciąży. Mój.chłopak mówi ze to nje możliwe i wkurza go to moje schizowanie. Co myślicie? Mam nadzieje ze odbierzcie mnie poważnie bo to nie troll tylko zdesperowana 18-latka.:)

Gość gość
Niedawno już tu pisałaś i miałaś przeczytać książkę od biologii! Ty masz 18 lat?! Dziewczyno, nie po to natura wymyśliła to tak, że penis ma być głęboko w pochwie i sperma tryska pod ciśnieniem, żebyś mogła zajść od pettingu!

Gość gość
Czytałam na forach lekarzy ze sa nikłe szanse ale sa by zajść przy pettingu, tymbardziej ze brak bólu piersi mnie przeraża.. Zamierzam sie przejść i tak nie bawem do ginekologa bo złapałam grzybice masakra

Gość gość
hahaha druga specjalistka :D:D:D

Gość gość
gość dziś Nie, ciąża z palca nie jest możliwa, aby zajść, facet musiałby Ci wsadzić rękę do nadgarstka ulepioną spermą, a nawet wtedy szanse byłyby nikłe.

Gość gość
Gratuluje.Jesteś w ciąży......z ust sperma dostala sie do otrzewnej otarla sie o jajniki i jesteś w ciąży

Gość gość
gość dziś Warto dodać, że w ten sposób wzrasta prawdopodobieństwo ciąży mnogiej :D

Gość gość
Tak właśnie tak ale nie chciałam stresować autorki.

Gość gość
Ty jeszcze tu?biegiem do lekarza po tabletke.

Gość gość
Przepraszam autorko ze troche po tobie pojadę ale albo masz 10 lat albo nie skończyłaś szkoły podstawowej.od 5 klasy jest wdż i uwierz uczą tam wszystkiego.Daremna jestes z tymi pytaniami nawet jesli jestes bardzo młoda.ja z tych, które o pierwszą i drugą ciążę długo się starały.Robiliśmy tak i tak i jeszcze inaczej a ciąży nie było.Wygląda na to ze m miał mi się spuścić do ust następnie suchym suchutkim palcem czy członkiem pojeździć po pitce i ciąża gotowa?a zapomniałam powinien jeszcze tego małego swojego wytrzeć o cos o moje ciuchy kołdrę czy firankę.w ogóle co robisz autorko z takim brudasem który wyciera brudnego huja o kołdrę czy ciuchy

Gość gość
gość dziś Z tym wdż to niekoniecznie, bo takie zajęcia może prowadzić katechetka i wtedy gorzej z wiedzą. Ta dziewczyna parę dni temu pisała, że ma 18 lat, więc chyba sama widzisz jak skuteczne są lekcje wdż...

Gość gość
No to jak wdż miała do kitu to niech czyta bravo girl

Gość gość
Zamierzam się przejść niedługo bo złapałam grzybice......no nie mam pytań,ale to pewnie przez chłopaka brudasa co wyciera fujarkę w różne rzeczy.....kochana takie sprzęty się myje

Gość gość
Nie jestes w ciazy

Gość gość
Piersi zaczęły mnie bolec a do okresu jeszcze chwilka wiec czuje się spokojniejsza. Gorzej z t tym zd mój facet to idiota i mam go dość i tylko strach przed"ta niepokalana" ciąża mnie trzyma

Gość gość
jak jestes nie gotowa do seksu to tego nie rob

Gość gość
Autorko, 1. jeżeli nie jesteś gotowa do seksu to przystopuj 2. jeżeli nie masz podstawowej wiedzy o seksie, zapłodnieniu i ciąży to poczytaj sobie książki na ten tamat 3. jeżeli współżyjesz z chłopakiem to udaj się do ginekologa 4. pomyśl o antykoncepcji 5. posprzątaj mieszkanie, nie chciałabym mieć wszystkiego oblepionego w s*****e...

Gość gość
Źle tam napisałam okres miałam 23/24, i ja juz zaraz sfiksuje ze go nie ma, bo zawsze był.4 no max 3 dni szybciej

Gość gość
uspokuj sie zaparz sobie melisse nie fiksuj sie

Gość gość
Koleiny dzień także brak:))

Gość gość
Po włożeniu palca do środka jest trochę wilgotno i raz na palcu znalazł się.biała.kropka sluzu. Panika:(

Gość gość
Zrób test!

Gość gość
to po chuj tu piszesz?idz test zrob i tyle