Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonac corke do obiazkow kobiecych

Polecane posty

Gość gość

Córka się buntuje ze bracia nic nie robią. A wiadomo to chłopcy nie mogę ich przekonać. A córka mi pomagała ale już nie chce ma 16 lat. A ja zmęczona po pracy nie chce robić wszystkiego bo ciężko zmęczona jestem. Wczoraj się kłuciłam z nią i to. O mało nie udezyłam jej. Ona uciekła wtedy do pokoju i się zamknęła. Nie mam już od niej pomocy. Jak ja przekonać.

Gość gość
nygusów zagnaj do roboty a nie biedną dziewczyne jeszcze bys pobiła, co to jest OBOWIAZKI KOBIECE???? nie znam takiego czegos wiec nie przesadzaj

Gość gość
to nie są jej obowiązki! jej obowiązkami jest nauka! jeśli bracia nic nie robia to corka tez nie musi :) albo wszyscy po trochu albo nikt :) to nie islam by ponizac kobiety

Gość gość
i takiej patologicznej rodzinie dadzą 500 zł na drugie dziecko a normalnym nie... biedna dziewczyna ma sprzątać i gotować a bracia się śmiać i jeszcze palcem pokazywać gdzie dokładniej? Jak wszyscy to wszyscy

Gość gość
mam nadzieje ze to prowokacja a nie prawdziwa sytuacja

Gość gość
niestety! to prawdziwa sytuacja w wielu polskich domach!!!

Gość gość
OKROPIEŃSTWO a potem siedzą w więzieniach te chłopaki bo myślą, że wszystko im wolno i gwałcą bo czują się lepsi

Gość gość
Akurat to jest provo ale racja jest, ze tak dzieje sie w wielu polskich domach. Potem wyrastaja takie debile,ktore nie umieja po sobie talerza zmyc i brudnych gaci wyprac. Moi rodzice robili jak autorka i mam do nich zal o to do dzis. Brat poszedl do wojska i tam jak sie najadl wstydu,nagle nauczyl sie po sobie sprzatac. Szkoda,ze juz nie ma obowiazkowej sluzby, przydalaby sie tym p**dusiom w rurkach. Potem mamusie ,zapatrzone w synusiow kwokaja na niedobre synowe, ktore o ich skarby nie umieja zadbac. "Obowiazki kobiece"...pfff

Gość gość
no właśnie podają tym synkom pod nos niby z jakiej racji.? Goń chłopaków do obowiązków jak są na twoim utrzmaniu to możesz osdciąć kieszonkowe jak nie zaczną sprzątać, niech swojego prania pilnują a jak nie to niech chodzą w brudnym itd.

Gość gość
nie było ci wstyd córki wykorzystywać a synalki psińco robiły>?

Gość gość
Pomagała, a teraz ma 16 lat i nie chce. Aha, to 12 latkę goniłaś do sprzątania i prania gaci braciom. Gratulacje.

Gość gość
Nie obrazajcie moich synów. To dobrzy chłopcy. I uczą się wzorowo. A córka nigdy paska czerwonego nie miała.

Gość gość
Ale jak by to wyglądało ze chłopcy sprzątają

Gość gość
Jak miała mieć takie wyniki w szkole jak bracia jeśli tylko ją obciążałaś obowiązkami? Oni w tym czasie mogli się uczyć, bawić i odpoczywać.

Gość gość
jak sprzątała to kiedy się uczyc miała? a nawet gdyby się grzej uczyła niż chlopcy to tymbardziej powinni chłopcy pomgać? a córka też mądra bo się w końcu zbuntowała. Sami widzicie ludzie jak te stereotypy tkwią w głowach matek jak moze tak wogóle myśleć że dziwczyna powinna pomagać a chłopak nie.

Gość gość
patologia

Gość gość
gość dziś Jak miała mieć takie wyniki w szkole jak bracia jeśli tylko ją obciążałaś obowiązkami? Oni w tym czasie mogli się uczyć, bawić i odpoczywać. x Dokładnie, chłopaki wypoczęte, to i koncentracja lepsza. Wow jakby to wyglądało, jakby chłopaki sprzątały. Sorry, ale ty się raczej zastanów jak ty dla swojego męża wieczorem wyglądałaś, kiedy wcześniej zapierdzielałaś koło swoich panów i władców. Ponętna i chętna to raczej chyba nie byłaś. Za wór na spermę to każda może robić, za kochankę, która ma przyjemność i daje przyjemność już nie bardzo.

Gość gość
Przepraszam ,ze zapytam ale ja chyba z innej planety...a co to są obowiązki kobiece? Bo słyszałam o domowych ale o kobiecych to nigdy.Jak przeczytałam tytuł to pomyślałam ,ze nie chce dbać o siebie w sensie higieny czy coś....hahaha!

Gość gość
Ja nie mogę. Dziewczyna ma Ci pomagać w domu podczas gdy tamci sobie leżą i jeszcze oczekiwać od niej czerwonego paska ?? A kobiece obowiązki to co to jest przepraszam bardzo... U mnie w domu było tak samo. Ja i siostra to musieliśmy przy wszystkim być pomagać a brata to się oszczędzało. I powiem szczerze mam ogromny żal do rodziców i siostra tak samo.

Gość gość
niepojęte to jest to, że są idioci nabierający się na tak słabo napisane prowo :o

Gość gość
Prowo czy nie, ale daje do myslenia.

Gość gość
Moja koleżanka ma dwóch synów i zawsze mówiła że chce ich wychować na dobrych mężów dlatego to fajne chłopaki, jeden jest nastolatkiem, drugi mieszka już sam i czasem śmieje się z kolegów że z praniem jadą do mamusi. Bierz z niej przykład bo robisz większą krzywdę swoim wychuchanym synom niż córce. Ona sobie poradzi, oni pewnie zostaną starymi kawalerami, którym to Ty będziesz usługiwać na starość.

Gość gość
właśnie kopa i do roboty a córce spokój dać facet to ma wogóle więcej siły!

Gość gość
Nie wiem wlasnie skad to myslenie,ze oszczedza sie synow,jakich czasow to siega? Dzieki kobietom takim jak autorka partnerstwo jeszcze w wielu domach bedzie mitem. Chcesz nauczyc swojego syna bycia wartosciowym czlowiekiem to naucz go szacunku do kobiet,na poczatku matki i siostr. Naucz go chociaz po sobie sprzatac zeby jak kiedys zamieszka na stancj/akademiku umial sobie chociaz skarpety wyprac i kubek umyc. Moja tesciowa nie jest idealem ale moj maz potrafi ciasto upiec i jak trzeba ziemnaki na obiad obierze.,pralke bez problemu nastawi. Wyjechalam na kilka dni i jakos sobie poradzil,nie czekal az wroce i posprzatam. Wychowujecie synow dla innej kobiety i robcie to tak by synowe calowaly Was po rekach z wdziecznosci za takich fajnych chlopakow. Ty autorko wychowujesz poki co dwie meskie porazki.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
znowu ta pisda od kobiet-niewolnic, WYPIER/DALAJAAJAJ

Gość gość
Prowo. Ale z takich domów wychodzą zapiekłe, pełne żalu feministki.