Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facetki mysla ze walentynki to kolejne ich swieto

Polecane posty

Gość gość

w ktorym to mezczyzni beda im kupowac prezenty, kwiaty itp a one nic w tym dniu dla mezczyzn nie beda robic

Gość gość
bo jak mezczyzna kocha to w jakis sposob musi to udowodnic

Gość gość
nikt nie odpowie?

Gość gość
Dadzą duupy wiec sie wyrówna

Gość gość
"bo jak mezczyzna kocha to w jakis sposob musi to udowodnic " Rozumiem że kobieta nie musi? (głupie pytanie, statystyczna kobieta jest przecież przekonana że NIC nie musi...)

Gość gość
Walentynki to nie dzień kobiet dlatego dziewczyna powinna mieć swój wkład. Faceci też lubią być rozpieszczani i dostawać prezenty. Ja się staram;)

Gość gość
No właśnie w jaki sposób kobieta potrafi udowodnić swoje uczucia?

Gość gość
Przecież już ktoś napisał, że za kwiatka i kolację daje tyłka.

Gość gość
Jeżeli mężczyzna się postara to wyjdzie mu taniej niż wizyta u d***** i o wiele ekskluzywniej.

Gość gość
Walentynki to przeciez ma byc swieto zakochanych, skoro sa zakochane, maja racje. Twoj problem polega na tym, ze faceci takie 'swieta' maja gdzies, wiec nic nie oczekuja. A ty sobie marudzisz.

Gość gość
Czyli one zawsze rozkładają nogi jeśli chcą za coś podziękować? Sorry ,że tak pytam ale jestem z innej planety i badam gatunek zwany "facetkami".

Gość gość
Nie ma uniwersalnej odpowiedzi. Im dłużej z kimś jesteś tym masz większe szanse na trafienie w 10. Mój facet na walentynki zawsze dostaje ode mnie prezent. Znam go już na tyle długo, że łatwiej jest mi trafić w jego gust:) Sporo zależy też od tego co wcześniej ustaliliśmy. Jeśli zostajemy w domu przygotowuje jeden z jego ulubionych deserów. On bierze na siebie danie główne. Seks nie może być prezentem bo oboje czerpią z tego przyjemność. Jeśli dziewczyna wypina się przed facetem i twierdzi, że to jest jej prezent dla niego to jest to według mnie bardzo słabe;) Trochę tak jakby się poświęcała. Czy coś takiego może smakować?