Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety powinny wymagać prawiczków do zwiazku!!!

Polecane posty

Gość gość

a nie brac używanych z chorobami wenernyczmi

Gość gość
a debile twojego pokroju nie powinni zużywać powietrza na świecie. zatem: lina i ... wiesz co zrobić 🖐️ bye, bye maszkaro!

Gość gość
a ty się przypadkiem nie złap jakieś choroby wenerycznej z nieprawiczkiem bo od dawna wiadomo, że prawiczek się szanuje

Gość gość
prawiczek to zyeb i/lub pasztet, którego żadna nie chciała. a bajki o szanowaniu się zachowaj dla swojej babci; może ona to łyknie (w co wątpię)

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem 25 letnim i wyglądam tak może na 7, kiedyś byłem 1. Ale to przez dawny trądzik.

Gość gość
idźcie się leczyć z tymi dziewicami/prawiczkami. we wszystkim trzeba zachować jakiś zdrowy rozsądek - tak jak z ćwiczeniami, dietą itp. naprawdę są ważniejsze cechy u potencjalnego partnera niż dziewictwo. to co piszesz (i tobie podobni zwichrowani ludzie), to jest obsesja. jeżeli masz takie zasady, to pół biedy. ale wypisywanie tego w necie, na forum, z trzema wykrzyknikami - to już tragedia.

Gość gość
gość dziś bo prawda w oczy kole

Gość gość
kobiety wolą roochaczy a im więcej mężczyzna ma laseczek na koncie tym bardziej go chcą coś przeciwnego u kobiet.

Gość gość
Nie mów, co powinnyśmy, a nie chcemy was, bo jesteście hipokrytami i nawet krwawić z fiutów nie potrafią :D Tępe bolce :D