Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica już uśmiechnięta

Najpierw się ze mnie śmiały a teraz mi zazdroszczą powodzenia.

Polecane posty

Gość dziewica już uśmiechnięta

Zawsze byłam tzw. szarą myszką. Nie imprezowałam za wiele, nie upijałam się, nie zmieniałam chłopaków jak rękawiczki, itd. Koleżanki miałam wrażenie, że trochę się ze mnie podśmiewał ale prawdziwy rechot wybuchł, gdy podczas rozmowy o pierwszym razie, gdzie każda opisywała jaki był jej pierwszy raz, ja przyznałam odważnie, że nie miałam pierwszego razu bo po prostu nigdy tego jeszcze nie robiłam. Nie mam męża przecież. Najpierw było mi przykro gdy one tak rechotały bezczelnie. Na drugi dzień kolejna przykrość - cała klasa nagle wiedziała, że jestem jeszcze dziewicą. Ale na trzeci dzień nastąpił niespodziewany zwrot. Oto ja, szara myszka, nagle stałam się obiektem adoracji niemal wszystkich znanych mi facetów. Nie wiem czy to wieść o moim dziewictwie tak podziałała? Czy oni mają nadzieję mnie rozdziewiczyć? No to się zdziwią. Zresztą nie ważne, fakt faktem, że nagle kolejki zaczęły się do mnie ustawiać i faceci dosłownie prześcigali się w okazywaniu mi zainteresowania. Koleżanki, te same, które się jeszcze poprzedniego wieczora ze mnie śmiały, teraz pozieleniały z zazdrośc***atrząc co się dzieje wokół mnie. Szczególnie gdy jeden chłopak głośno się wyraził, że lepsza jedna dziewica i niż stado roochawic. Teraz ja się śmiałam a koleżankom jakby kto w mordę dał :D

Gość gość
brawo ty. Wiesz,nie lubie takich chamskich przytykow. Twoje cialo,Twoja sprawa,ale nasmiewanie sie z innych,bo nie sa tacy jak my jest zenujace. Dziewica,chory,bezdomny,to sa zarty niskich lotow. Ciesze sie,ze akcja przybrala taki obrot i pamietaj,nie daj sie sprowokowac takim ludziom.

Gość gość
dziewica już uśmiechnięta dziś brawo jako jedyna się szanujesz a dziewictwo to powód do dumy

Gość gość
Cieszy mnie taka sytuacja :) Tak trzymaj! Prawdę powiedział tamten kolo jesteś więcej warta niż wszystkie dupodajki z Twojej klasy ;)

Gość gość
gość dziś musisz jak najdłużej trzymać swoje dziewictwo nie możesz patrzeć na innych

Gość gość
Mądra dziewczyna, i nie daj się ogłupić przez te koleżanki "roohadła" co się szmacą nawet z woźnym.

Gość gość
Wreszcie porzadna dziewczyna a juz tracilem nadzieje ze porzadne jeszcze gdziekolwiek sa na swiecie

Gość gość
Jestem facetem i jako facet powiem tylko 1 słowo - BRAWO!!!!!

Gość gość
chociaż jedna normalna

Gość Magdallla
Ja też zaczynała po ślubie ale w moich czasach to było normalne i nie wyśmiewano się z normalnej dziewczyny a jeśli już w kogoś się śmiano to właśnie z k***wek.

Gość Magdallla
Sorka, w tekście powyżej miało być zaczynałam a nie zaczynała

Gość gość
Faceci za tobą latają bo szukają porządnej dziewczyny a nie dzifki. Za dzifkami nie trzeba latać bo same doopy nadstawiają :D

Gość gość
Bo wy za dużo gadacie.Co za patologia,nie wierzę.Mnie nikt nigdy nie pytał z kim i ile razy,ani nikt o tym nie rozmawiał w klasie czy na studiach.Przecież to wstyd.Krążyły plotki,kto daje ,ale nikt się takimi pierdołami nie przejmował.Dziewicą zostaje się przypadkiem.Jak nie masz nikogo.Ludzie w związkach raczej nie żyją w celibacie,ale po co komuś o tym opowiadać,nie rozumiem :-P

Gość gość
21:20 macie świadomość tego, że ten temat został założony przez faceta? oj, wy pelikany

Gość gość
kurfiszony w natarciu :D Autorko trzymaj się i nie pozwól robić wodę w mózgu i szambo z picy !

Gość gość
Ja to się szczycę,że mam siostrę 30 letnią dziewicę.Nigdy nie była w związku ani nawet na randce i tak już chyba zostanie.Jeszcze kuzynka 36 lat to samo.Obie chyba nieciekawe.

Gość gość
PELIKANY, PELIKANY, łykajcie, łykajcie! dajcie sobie wmówić, że faceci to rycerze, którzy cenią szlachetne dziewice i że każda kobieta to zazdrosna zołza i niedziewica

Gość gość facet gość
Ja panienkę szanuję dopóki jej nie przelecę. Jak da mi dupska przed ślubem znaczy się hojo/wy materiał na żonę i szukam następnej mając nadzieję, że tym razem trafię na porządną a nie puszczalskiego szmatławca. Taka prawda.

Gość gość
@ gość facet gość dziś Ja panienkę szanuję dopóki jej nie przelecę. Jak da mi dupska przed ślubem znaczy się ch*jo/wy materiał na żonę i szukam następnej mając nadzieję, że tym razem trafię na porządną a nie puszczalskiego szmatławca. Taka prawda. x Mam dokladnie tak samo i rozgraniczam laskie na impreze od laski na ewentualna zone. Na impreze dobra taka co szybko sciaga majty ale na zone tylko porzadna albo zadna.

Gość gość
Nie wiem czy to prowo czy nie prowo ale komentarze mężczyzn nie pozostawiają złudzeń które kobiety są SZANOWANE a które tylko bzykane.

Gość gość
a u nas jest taki kuzyn,on się jąka i w ogóle nic ciekawego,a chce boginię za żonę.Ładną,wykształconą i w ogóle.śmiech na sali,kurd**el taki,a wymagania,że głowa boli

Gość gość
czyli komentarze mężczyzn nie pozostawiają złudzeń, że lepiej być lesbijką :)

Gość gość
Taaaa i smok zionął ci w ryj

Gość gość
Tworzylem 3 letni związek w którym się zareczylem z dziewica. Tak jak ona mi popsuła psychikę... Nie da się żyć z kimś z ustalona data ślubu i się nie kochać. Leżenie ze sobą nago w łóżku, wspólne prysznice z myślą, że nie możesz nic więcej. Tak samo brak mieszkania przed ślubem.... Dla mnie to jest chore by w stałym związku nie mieszkać ze sobą i się nie kochać

Gość gość
Oj,głupie dziady.Można sobie zrobić rekonstrukcję u chirurga plastycznego,ciekawe ilu dało się nabrać takim,co zgrywają święte

Gość gość
gość dziś bo traktujesz kobiety jak worek na sperme nie szanowałeś partnerki palancie

Gość gość
00:24 o lol, wygląda na to, że katol jest nielojalny wobec innych facetów, hahahaha

Gość gość
Z tymi rekonstrukcjami blon dziewiczych to bym nie przesadzal bo kogo w Polsce stac na drogie operacje. A nawet jesli jakas bogata damulka chce na powrot zrekonstruowac sobie blone to jedn ona konkretnym dowodem, ze dziewictwo jest jednak w CENIE! Dlatego dziewczyny szanujcie sie w sposob naturalny a nie operacjami chcecie udawac porzadne dziewczyny.

Gość gość
Napisz ile masz lat?