Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giszta

Miałem seks z prostytutką było słabo

Polecane posty

Gość Giszta

Szczerze mówiąc, nie wiem po co tam poszedłem ale poszedłem. Umówiłem się z roksy z prostytutką miała około 40 lat. Chciałem jakieś doświadczonej! i wiecie co? Dno. zapłaciłem 100 zł. Laska robiła wszystko bez uczucia zamykała oczy jak bym jej się nie podobał. Lód był płytki, z dużym wspomaganiem rąk. Sam sex no cóż. nic nie czułem bo jej pochwa jest tak szeroka jak wejście od stodoły! Babka brzydka jedyne co to bisut rozmiar 5 i na tym doszedłem widząc jak jej faluje to nie powiem było fajne :) ALE OGÓLNIE TO mam większe dreszcze emocji jak całuje się z dziewczyną na randce niż jak mam sex z prostytutką Jakie są wasze odczucia ja myślałem że przeżyje jakieś mega emocje a tutaj nic specjialnego spróbowałem i chyba dam sobie spokój

Gość gość
a na co ty liczyłęś? namiętności jak z kochanką? człowieku pewnie byłeś jej 15 klijentem w tym tygodniu Ona ma dość patrzenia na facetów i ich owłosione jaja Więc nie dziw się że zamykała oczy i robiła mechanicznie wszystko Seks to ma być wyraz miłości a nie ! chodzisz i bzykasz prostytutki na twoim miejscu bym się zastanowił czy jakiegoś syfa nie złapałes

Gość gość
Jak była szeroka to trzeba było w kakao ją pojechać!

Gość gość
jesteś KRETYNEM. 40 letnia prostytutka miała tysiące facetów. Po pierwsze zastanawiałbym się nad jej zdrowiem. Po drugie, ona ma już tak zjechaną psychike, że sex nie może być dla niej przyjemny, po prostu nie może, ilość klientów ilu przemieliła jest zatrważająca. Po trzecie 100zł? Stary, to jest najniższa cena, wybrałeś najtańsze wino z półki jakie może być...

Gość Giszta
brzydzę się analem Jeszcze jakiś hiv albo coś no bez przesady!

Gość gość
gość dziś nawet od swojej żony można złapać syfa jak byś nie wiedział dzieciaku! Seks z prostytutką to taki sama seks jak z dziewczyną czy żoną tu też trzeba znaleść aktywną w łóżku

Gość gość
trzeba brać towary poniżej 19stki, 40 letnią emerytke wziąłeś to co chcesz. Te młodsze, świerze na rynku jeszcze bardziej się starają aby to było naturalne jak z własną dziewczyną, źle trafiłeś.

Gość gość
dno ,bo bez uczucia

Gość gość
widać Giszta że pierwszy raz na divach byłeś Posłuchaj szwagier! po pierwsze to nie lataj do pierwszej lepszej dupodai Sprawdź opinie na garsoniera.pl tam jest forum które opisuje te wszystkie laski dając każdej oceny w skali od 1 do 10 po drugie to uzbieraj trochę grosza :) powiedzmy od 200 zł zaczyna się zabawa Bierzesz do łapy 200 zł szukasz na garsoniera odpowiedniej laski która jest sprawdzona i trzecia najważniejsza rzecz. szukaj lasek do 25 roku życia wiem że one zaniżają swój wiek. ale uwierz mi laska która w tym zawodzie siedzi więcej niż 2 lata jest tak rozjechana że to szok a ty brałeś jeszcze te za 100 zł które zalicza każdy wiesz że ludzie wracją z pracy i biorą 15 minut u nich i rżną je i ona takich lujów zaliczy z 5 tylko w godzinach po południowych nawet nie umawiają się tak jest w dużych miastach w katowicach mój znajomy ma sąsiadke która trudni się tym fachem Schodzi do niej jak mu się chce 15 minut i następny wybrałęs najgorszy target Z taką to nic nie poszujesz lepiej sobie z********a przed kompem

Gość Giszta
Ale panowie przed 19 stką skąd wziąść taką ? Na roksie laska ogłasza się że ma 20 lat a potem okazuje się że grubo powyżej 25 i od 7 lat w zawodzie. Przecież nie trafie na dziewice co wy mówicie?

Gość gość
na twoim miejscu bym zrobił badania na jakis hiv czy coś bo naprawdę. 40 letnia prukwę brałeś szok.

Gość gość
Dzięki za linka garsoniera.pl

Gość gość
40 letnia prostytutka to miała ponad 10,000 fiutów w sobie, gwarantuje. Szkoda kasy. Tak jak ktoś wspomniał, garsoniera i czytać opinie, a po 2 latach to taka laska już jest wrak, zużyta i zjechana psychicznie, to tylko powłoka człowieka. To dosyć patszywy biznes, niby łatwy ale kosztem psychiki i sprzedania własnej duszy. Przykre że tyle lasek się tym trudni uważając że "łatwo" zarabiają, bo potem muszą ćpać aby tylko przeżyć do następnego dnia. Z reguły źle to się dla nich kończy. Więc nie ma nic takiego jak "łatwa" kasa, wszystko kosztem czegoś.

Gość Giszta
Panowie a co z tym hivem? Troche się nakręciłem że to moge mieć kurde więcej już nie pójde Gumka nie pękła ani nie zsuneła się

Gość gość
gość dziś Masz racje, ja tym laskom współczuje i rozumiem jak któraś ma chorą rodzinę, dziecko, czy coś w tym stylu ale ludzie .. jak laska ma 20 lat i idzie dawać d**y bo nie chce jej się uczyć, albo pracować fizycznie to tego nie rozumiem Co do hiv One też chcą pożyć raczej dbają o to żeby nie mieć tego. Łatwiej niż hiv złapać coś innego ale jak miałeś gumiaka i nie zsunął się ani nie pęknął to luz raczej, nie ma opcji żebyś się zaraził

Gość gość
Ja TR bym się bała na twoim miejscu.. ale raczej nic nie złapałes, skoro z gumka wszystko ok było. A tak z ciekawości zapytam, jeczala trochę czy cicho była ?? I długo zajęło Ci żeby dojść?

Gość gość
Ludzie 40 letnia babka. Trochę wysiłku k****, Przecież laski po 40 stce są napalone na młodych jak nie wiem co.. wystarczy się odpowiednio zakręcić i jak masz 20 - 30 lat to będziesz miał ich ile będziesz chciał zaufaj mi.. one są tak napalone a ty idziesz do d***** 40 letniej ja bym zrozumiał seksbombe 18 lat ale no 40 lat owłosiona c**a .... LUDZIE ! oczywiście nie licz że odda ci się 40 letni MILF jak z p****la ale na jakąś przeciętnej urody na 100 proc się załapiesz

Gość gość
Z Hivem to tak że to możesz i po roku nie wiedzieć czy masz, możesz coś mieć i nie mieć żadnych objaw, ani badania nic nie pokażą. Nic nie roohaj z rok i wtedy idź zrób badania na wszystkie możliwe choroby płciowe, i módl się. Jak przejdziesz "czysty" to i tak może nie być koniec. Tak naprawde to nigdy nie będziesz wiedział czy coś nie złapałeś, możesz i za 20 lat mieć objawy dopiero. Takie ryzyko z tym biznesem. Dlatego znajdź jedną wierną panne i roohaj ją a nie rzucaj kut/asem jak w rosyjską ruletke.

Gość Giszta
gość dziś Jęczeniem bym tego nie nazwał , raczej mruczała ale na 100 proc nie była podniecona to da się rozpoznać. Ile mi zajęło żeby doiść około 25 minut nie jestem takim długodystansowcem ale no jak się ma seks z laską o takiej powierzchni pochwy to się nie ma co dziwić. Szczerze to już myślałem że nie doidę ale jej piersi mnie podniecały i się udało xD no trochę się boje gumka nie pękła, nie zsuneła się w sumie hivem nie tak łatwo się zarazić przy stosunku pochwowym a co do piero przez ogumienie

Gość gość
gość dziś co ty pieprzysz chłopakowi? idzie się do punktu diagnostycznego i masz za darmo badanie kwi na obecność przeciwciał HIV które się pojawiają po około 3 tyg. od zarażenia wyniki dają ci 100 proc pewności. To że hiv nie daje objawów na zewnątrz i nic nie czujemy to nie znaczy że jest nie wykrywalne Piszesz chłopakowi opinie głupie a on się stresuje pewnie DEBIL

Gość gość
gosciu znajdz se d**e i ****aj a nie

Gość gość 41 lat
Giszta prawie żadna prostytutka nic nie czuje, mówie fizycznie a nie jakimś wnętrzu :-D więcej ci powiem, wydaje mi się że do tego zwodu idą kompletnie ozieble tak wiec trudno jest znaleźć nawet 19-tke co by miała czucie w pochwie. to dla nich jak masaż :-O i dlatego nie chodze na dźźiwki już od dawna, lepiej zwalic gruche przed kompem niż brac udział w tym cyrku

Gość gość
gość 41 ma racje. Zwal se przed kompem i spokój bo uwierz mi żadna przyjemność ja też chodziłem, jak miałem 19 lat to wiadomo hormony buzują człowiek chciał coś przeżyć szło się płaciło 100 zł. Mijał miesiąc szło się znowu i zamiast kupić sobie coś to płaciłem trwało to tak z 12 miesięcy. Aż w końcu do mnie doszło co to za przyjemność? Laska tylko czeka aż skończe, nic nie czuje bo wiadomo ma c**e rozepchną, to się nie opłaca a pozatym wyrzuty sumienia, i naprawde lepiej dac sobie z tym spokój

Gość gość
Bo jesteś debilem. Nie wiem kto normalny chce ****ać 40 letnie d****i? Ja byłem dzisiaj na trójkąciku u dwóch panienek, zapłaciłem 400 zł, ale warto było. Dziewczyny atrakcyjne i zaangażowane, 19 i 21 lat.

Gość gość
Pracowałam w zawodzie 10 lat , sex kocham i z każdym facetem miałam mega orgazm jeśliby nie to już był u mnie spalony ,chodziłam za godzinę 400zl. W hotelu za godzinę 1200zl. Teraz jestem na emeryturze , ustawilam się na maxa!! Nie chodzę n z za kasę mam męża co daje mi mega orgazmu!! Nie poznałam go w pracy, do tej pory myśli ze ma przyzwoitke :-)

Gość gość
Dzisiaj każda się puszcza więc nie ma różnicy d****** tirówa czy własna dziewczyna :( takie czasy

Gość eliza

Szwagrowie śmierdziuchy poczytajcie sobie osobie śmierdziele z brudnymi ...ami serowaty mi Wejdźcie sobie na stronę anty Garsoniera lub www frajer com.pl tam wam się otworzy temat forum dla pań które tak pracują i sobie brudasy poczytajcie również wasze telefony tam są hahaha