Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z małymi piersiami może się podobać mężczyźnie?

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta z małymi piersiami może się podobać mężczyźnie?

Gość gość
płytkim typkom na pewno nie, więc jak cie taki interesuje to pakuj silikony, a jak masz takich w doopie to olej sprawe i daj spokój

Gość prawictwo pospolite 152
zależy jak bardzo małymi bo jeśli ma miseczke AA to na pewno nie ma szans by się podobała , bo facet czułby się troche jak gej .. minimum to biust 65 C

Gość gość
to zależy od faceta, dla mnie nie ma znaczenia wielkość cycków

Gość gość
jestem facetem i większość moich znajomych nie interesuje rozmiar biustu ich lasek, ale jak są marne w łóżku to już większy problem

Gość gość
gość 22:28- takie kity to sobie możesz dziewczynom z gimnazjum wciskać

dla mnie ma znaczenie , ale małe bo panna z samymi sutkami to przesada musi miec piersi , nawet małe , ale muszą być takie są w porządku https://whatboyswant.com/babes/show/2212977/category/10 ale mniejsze od tych byłyby trudne do zaakceptowania

Gość zaakceptuj siebie
może się podobać i kompletna deska, nie ma reguły, i bardzo bym nie wpadał w kompleksy na twoim miejscu. Zaakceptuj się taką jaką jesteś, a jak komuś to nie pasuje to nie jest to ktoś dla ciebie. Proste?

Gość gość
dla mnie tak, jak kobieta nic nie ma do zaoferowania to ma mieć idealne ciało, a elementem tego mają być duże piersi i panowie, przestańcie skamleć i użalać się nad nią, bo ona za niski wzrost, czy coś innego, by was odrzuciła bez zmrużenia oka i jeszcze wyzywała.

Gość gość
gość 22:33- jesteś tym kolesiem co nagrywa filmiki "jesteś zwycięzcą!"?

Gość gość
laska nie musi mieć biustu jak nadrabia dobrymi fu/ck skills

Gość gość
Może oczywiscie ze tak,kobieta mzoe miec seksowne cialo i jednoczesnie moze miec mały biust ciało to nie tylko biust,A duze biusty maja zawzyczaj grubaska,rzadko szczuple maja duze.

Gość gość
male piersiatka to nic w porownaniu z malym penisem...

Gość gość
"gość 22:28- takie kity to sobie możesz dziewczynom z gimnazjum wciskać" To nie kity, tylko prawda, wielkość cycków nie ma dla mnie znaczenia, ale już długość włosów ma znaczenie, zakładanie czasem kiecek i musi być kobieca,

Gość gość
jak dobrze robi loda, i połyka to biust nie potrzebny

no ale wezmy tą ? Kto by jej odmówił ? https://whatboyswant.com/babes/show/2211029/category/10 dla mnie ma ładny uśmiech i co najwazniejsze lubi się rozbierać hehe Więc własciewie to obojętne czy piers duza czy mała . Wazne by panna była chętna pokazywać piersi Najgorsze są oziębłe dziewczyny

Gość chrabąszcz
wole zgrabne ciało i fajny tyłek na lasce niż biust, może być i deska jak zgrabna i miła

Gość gość
A JA jestem maniakiem cyckowym musze miec tylko duze ogromne i tylko do takich mi staje i wyszukuje tylko te z duzymi cyckami i tylko na takie zwracam uwage,moze to dlatego ze sam mam kompleks malego penisa i lubie tylko to co duze ogromne.

Gość gość
tak, oziębła to odpada, nawet z dobrym biustem

Gość gość
Tak. Mają być jędrne, powiedział mój facet.

Gość gość
każdy facet lubi co innego, ja lubie zgrabne nogi i tyłek, rozmiar biustu bez różnicy

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś ta jest konkretna https://whatboyswant.com/babes/show/2138686/c ategory/10 xxx te cycki nie pasują do jej budowy ciała, duża szansa że sztuczne, lasce daje 3/10 max, odjęte 2pkt za cycki

Gość gość
Tak. Mają być jędrne, powiedział mój facet. Duże, ogromne, zazwyczaj kończą się na wysokości pępka. Masz kompleksy? Jak będziesz piękna, z dużym biustem, ale zimna, wredna szuka, to też nie masz szans. Na związek. Tylko przelotny seks.

Gość gość
Jeden koleś tu miał rację, jeśli wolicie duże, ale nie przeszkadzają wam małe to i tak wymagajcie tego co wolicie, bo kobieta za byle bzdurę by was odrzuciła, one mierzą facetowi wszystko i ustalają jakieś chore progi, więc i my stwórzmy progi, których ponad 80% z nich nie spełnia.

Gość gość
zgrabna jedrna dobra pupa,to jest to mmmmmmmmm

Gość gość
No coz wiec szukajcie chudej z wielkimi piersiami :P

Gość gość
gość dziś dla mnie tak, jak kobieta nic nie ma do zaoferowania to ma mieć idealne ciało, a elementem tego mają być duże piersi i panowie, przestańcie skamleć i użalać się nad nią, bo ona za niski wzrost, czy coś innego, by was odrzuciła bez zmrużenia oka i jeszcze wyzywała ------prawda!!;!;!