Gość gość Napisano Luty 15, 2016 Jak mnie niemożliwie już wkwia ludzkie lenistwo i głupota. Dziewięćdziesiąt procent ludzi nie zasługuje na tytuł homo sapiens. Gdzie się nie obejrzę tam widzę półmózgi zapatrzone w te kretyńskie programy pozbawione sensu, ze scenariuszem pisanym przez barana, któremu wydaje się że jest Szekspirem. Jak można oglądać takie gwno? "Dlaczego ja", "Durne sprawy, "Szkoła" i ch wie co jeszcze. Ani to mądre, ani zabawane. Nawet na ostrych prochach bym tego nie zniósł. Do tego ci ludzie słuchają disco polo. Noż krwa, disco polo! To już jest chjoza totalna, typek bez głosu i słuchu odpoala sobie podkład zrobiony z kumplami po pijaku i już się krwa za Robert Planta uważa. A tępe bydło tego słucha i potupuje do taktu. Potupuje bo się ni chja nie zna na muzyce. Debile. Laski idiottki myślą tylko komu dać dpy a faceci prymitywy jak tu się najbać i z*****ać jakąś tępą dzidę. Są siebie warci. Pogadać nie ma z kim, bo znajdź tu kogoś z jakimikolwiek zainteresowaniami. Po chj czytać książki, po chj uczyć się języków, po chj interesować się fizyką, kulturą, historią, skoro ten plebs i tak cię wyśmieje i zgnoi.? Dlaczego ci upośledzeni mają taką przewagę liczebną? Żygać mi się chce tym beznadziejnym gatunkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach