Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aamammam

Pomocy! toksyczny związek

Polecane posty

Gość aamammam

Hej . Chciałabym wam opowiedzieć o moim związku . I prosić was o opinię ,co byście zrobili będąc na moim miejscu. Ogółem jestem ze swoim chłopakiem już ze 4 lata od roku mamy synka .Ale tak naprawdę nigdy nie byliśmy do końca ze sobą szczęśliwi a ciąża to raczej "niespodzianka " . A więc mój chłopak często nazywa mnie k****, dwa dni temu nawet mnie udezyl kilka razy podczas kłótni. Przy okazji nazwał tłustą szmata itp. oczywiście przeprosił a ja wybaczyłam. Bo mieszkam w uk.i nie.mam tu rodzinny i rzadnego wsparcia, nie mam gdzie się podziac. Dziś w walentynki zeszlam do niego do salonu i leciały w tv jakieś gole kobiety i mówi do mnie zobacz jakie laseczki jakie.d**eczki. Serce mi jak by peklo, każdego dnia mnie poniża a nad takimi tanimi paniami się zachwyca . pomóżcie co robic

Gość gość
zostawić? troche szacunku do siebie

Gość gość
Uciekać bo będzie tylko gorzej

Gość gość
Wiem co masz na myśli znam to tez zawsze nie jestem zbyt silna by odejść raz odeszłam i wróciłam. A nie potrzebnie terqz mam wspaniałego synka i go kocham ale żyje w toksyczny zwazku klucimy się każdego dnia on mnie przezywa ja jego i same ...... takie słowa jest jestem 10 lat z nim mieliśmy kryzys kilka razy ale to długa historia Musisz wziąść sie w garść jak znasz angielski to idź do conicli dadzą ci mieszkanie zostaw go nie jest wart ciebie