Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trzeba zarabiac w Londynie

Polecane posty

Gość gość

By godnie zyc nie klepiac biedy jako osoba smotna (bez meza, zony)

Gość gość
jakbys dostala 2000f to byloby spoko, mieszkanie (sama nie pokoj dzielony), na wyrost policozne jedzenie i prad, i jeszcze by ci zostalo. wydaje mi sie, ze nawet za 1500 netto dalabys spokojnie rade.

Gość gość
Samodzielnie wynajac mieszkanie przy pensji 1500? Zapomnij. Najtansze 1 sa dzis po min 1100-1200 mc plus oplaty w 3-4 strefie... Do tego rachunki, jedzenie, dojazdy, ubrania itd itp

Gość gość
* 1 bed

Gość gość
w 3 strefie za mala sypialenke, duzy pokoj z aneksem kuchennym i lazienke place 800f ;) do tego prad na funty, wody idzie tez malo, bo tylko prysznic mam i w oplatach zamykam sie spokojnie w 1100f :)

Gość gość
No to masz jakies male, nedzne studio flat. Wez pod uwage ceny w 2016 r., za pokoj placi sie 600/900 mc :/ nie w centrum

Gość gość
no duze ie jest, ale nedzne tez nie :) mnie i mojej dziewczynie wystarcza, i przenocowac moge goscia, wiec jest ok :)

Gość gość
A czy w pierwszej strefie kręci się dużo imigrantów/muzułmanów? Czy kobiety obawiają się chodzić w miniówach/sukienkach do kolan/samotnie/wieczorem/w nocy?(niepotzebne skreślić)

Gość gość
W Londynie koszty sa wyzsze ale zarobki tez sa wyzsze. Stawiaj na Londyn, bo tu sa najwieksze mozliwosci. Tu latwej dostac prace.