Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

2 godzinne spóźnienie do pracy

Polecane posty

Ołówek do ogrzania się to najlepiej chłopa sobie znajdź :D

Coś często czytam na tym forum o kociej białaczce :/

Wykorzystaj swoje pulchne wdzięki :D ale nie dziś bo dzisiaj nasze święto, dzień singla :)

Gość gość
Jutro przyjdą wyniki z jego krwi, kurier zawiózł ja do Monachium, boje sie co wyjdzie, ale w podstawowych nic nie było, wiec jest nadzieja :) tym bardziej ze kiedy zachorował na te płuca akurat był remont, malowanie ścian i wietrzenie z powodu ze mamy jeszcze papugę która to smród farby juz raz doprowadził do choroby, a akurat musiałam wykapać tego kociaka bo zaginął i był cały w błocie... otwarte okna + mokra sierść = zapalenie? Czy możliwe ze to tylko zbieg okoliczności?

Gość gość
Ogólnie to kociak ma 9 miesięcy, a wyglada jakby miał 5, ani nie rośnie, ani nie tyje mimo ze dużo je :( nie wiem co jest...

Dzis dzien singla? ó.O Nie wiem jaki masz kalendarz,ale w moim głucho i ślepo na ten temat (; I teraz cos o tych wdziekach.zdam się na swata mojego... Jestem zbyt leniwa na bajerowanie dżentelmenów 🖐️

Gość gość
Smutne :(

Kotek wyzdrowieje :) x Ołówek a jak spędziłas walentynki ? :) przeplakalas z wiadrem lodów ? :D 🖐️

E no skad,dostalam kwiatki i rafaello,pozniej wpadla szwagierka z dwoma winkami ehe ehe. Tak wiem,antybiotyk i wino - lanie sie należy 🖐️ a Ty jak tam Panie eŁ (;

Ja spędziłem samotnie :) na Kafe :D ale dzień wcześniej dostałem kartkę walentynkowa :)))) Za rok to będzie wyglądało inacze mam nadzieje :D

Od bardzo bliskiej koleżanki a może i nawet przyjaciółki :)

Gość gość
Ołówek gruba dupa hehe:D

Gość gość
Wejdź na temat neptyk: Śmiertelny wypadek na Opolszczyźnie w powiecie namysłowskim dwie 17 latki nie...

To mile... Az mnie wzruszenie ogarnia. Kurde,ironicznie to brzmi,ale nie ma tu krzty złośliwości 🖐️ A dzis dzien jak spędzasz,jakas randka sam na sam ze sobą w otoczeniu wyrafinowanych alkoholi? (;

Gość gość
Kafeteria forum to nie kafe tylko KaF

Ołówek to bardzo wrażliwa jesteś :D a co dzisiaj to nie mam planów :D

Niekiedy łezka mi się w oczku zakręci ^^ ale ciiiiii-cho-szaaa :P wrócę,idę sobie śniadanko zrobić. Mam pysznego kurczaka z ananasem,do tego sos slodko kwasny i za moment wstawiam gryczaną,ino musze gary pomyć,bo wczoraj mi się nie chciało :P Miłej pracy Rencisto :D do zaś :D

Gość gość
żal mi ciebie neptyk, że jak zwykle gnijesz od rana na kafe... Widać, że jesteś ograniczony i nie masz innych zainteresowań...

Jak zwykle ? :D skąd to wiesz ? A no tak bo ty tez od rana jak zwykle gnijesz na kafe :D 🖐️

Gość gość
siedzisz cały dzień na cafe i wypisujesz te gniot aaaaa