Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajdę dziewczyny bo nie mam zarostu

Polecane posty

Gość gość

Żadna mnie nie chce bo nie mam zarostu. Raz już byłem w dobrej znajomości z dziewczyną, wyznałem jej miłość, pisałem jej listy, grałem na gitarze, pewnego dnia postanowiłem zapytać czy przejdziemy w coś bardziej poważnego, zostaniemy razem, na co ona rzekła: "Jesteś super facetem, przystojnym, wysokim, odpowiedzialnym, troszczysz się o mnie tak jak sobie to wymarzyłam. Czuję się przy tobie bezpieczna, ale nie masz zarostu, nie mogę być z Tobą." Sprawdzałem już u lekarzy czy da się coś z tym zrobić, ale nie da się, to jest genetyka, nie mam włosów ani na klacie a zarost mam tylko lekki wąsik i kozia bródka minimalna, po tygodniu może widać 3mm. Poza tym mam na głowie mam włosy, nie łysieję, nad berłem też mam włosy, ale tamte golę szybko.

Gość gość
nie p*****l głupot z samego rana idż zwal se konia

Gość gość
to co wyluzuj, lysi tez sa fajniii ;) a ona jaka gada o wygladzie to sie tylko Toba bawi...poszukaj innej

Gość gość
8:56 sam sobie zwal, ja chcę kobiety, chcę miłości próbuję się dowiedzieć dlaczego kobiety tak bardzo muszą mieć faceta z zarostem

Gość gość
no ok, zarost jest sexii...ale moze masz cos innego co lubi...moze fajne buje wlosy, albo wlasnie brak tez jest sexii ;) hehe kazdy ma cos fajnego w sobie ;) p.s. zazwyczaj lubi sie w drugich osobach tego czego my nie mamy, wiec sie nie dziw ze chce np. zarostu

Gość gość
ona jest nienormalna ale ty tego nie widzisz

Gość gość
że niby "tam"?

Gość gość
Marne prowo :P

Gość gość
"" "Jesteś super facetem, przystojnym, wysokim, odpowiedzialnym, troszczysz się o mnie tak jak sobie to wymarzyłam. Czuję się przy tobie bezpieczna, ale nie masz zarostu, nie mogę być z Tobą.""" nie no sorry, ile wy macie lat ? ja nie wierz, ze juz mamy takie tepe pokolenie o_O nie kocha sie kogos za cos, to nie jest milosc ... skumajcie to malolaty ;)

Gość gość
Dlaczego jest nienormalna? Więkoszść kobiet taka jest niestety. Dzisiaj bez zarostu nawet nie podchodź

Gość gość
szkoda gadać buu

Gość gość
""gość dziś "" kolejny p***b

Gowno prawda ! Niektórzy nie mają zarostu bo im nie pasuje :) i to duża część Na internecie czytałam właśnie ze masa osób ma taki problem i można brać jakieś leki hormony czy coś takiego może idź do akademii na oddział endokrynologii ale najpierw poproś o skierowanie

Gość gość
9:14 - bez kasy też! co tam zarost? :D autor jest niestety z tych wyszkolonych przez pua :P

Gość gość
zero samodzielnego myślenia, autorku :P

Gość gość
Ja kiedyś miałem dziewczynę którą bzykałem codziennie, nie mam kasy, mam 167cm wzrostu, no ale ja mam zarost mysle że w tym coś jest. Ogólnie dzisiaj zrobila sie moda na drwali i zarost je pociąga, tylko zarost się liczy. Wystarczy wyjść z zarostem na ulice i już widać jak lepią oczy na mnie.

Gość gość
Ja też wole facetów z zarostem, nie mogłabym być z takim bez zarostu bo on wygląda jak dziecko. Dzieci nie maja zarostu a prawdziwego mężczyzny cechą jest zarost.

Gość gość
a ja nie znajdę dziewczyny bo mam za dużego. wszystkie mnie zostawiają. a zarost mam :(

Gość gość
Cristiano Ronaldo nigdy nie ma zarostu tak samo Lewandowski, a kobiety postrzegają ich jako atrakcyjnych

Gość gość
Zarost jest do bani! Tylko kuje podczas całowania. Każda normalna kobieta po orzenku karze golić się facetowi

Gość gość w trampkach
masz malo hormonow, konkretnie to pewnie testosteron,no i co z tego wiekszosci to nie przeszkadza jak juz to chodzi o cos innego, calowac sie dobrze przynajmniej

Gość gość
ale ptaszka masz i wystarczy

Gość gość
Jakoś nie wierze. Nie mozliwe żeby troche kłaków na gebie mógło być takie istotne dla kobiety. Wzrost, miesnie to jescze rozumiem ale zarost? po za tym jeśli autor ma taki zarost jak szpilka ze zdjęcia to chyba nie jest źle.

Gość gość
Pewnie po protu nie jesteś przystojny i tyke. Zarost czy broda niczego tu nie zmienia.

Gość gość
Prawdziwy facet jest wysoki, umięśniony i ma męskie rysy twarzy i zarost jest malo istotny. Znam mase gości którzy wyglądają jak pół d**y zza krzaka, sa niscy, grubi i zarost w żaden sposób nie daje im męskości.

Gość gość
ja tam wręcz uwielbiam facetów z zarostem - broda to podstawa. Jak nie masz to jestes u mnie skreślony.

Gość Argen
Pierdu pierdu. Ja mam zarost i nie mam dziewczyny :D