Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KociKot

ale mam bekę z mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość KociKot

Mianowicie ugania się on już za mną od 5 lat bo jest strasznie zakochany. Rozstałam się nie dawno ze swoim byłym i Łukasz zaplanował że walentynki spędzimy razem, kupił mi kwiaty, bilety do kina, zaplanował cały dzień nie wiedział jednak że od pewnego czasu świruję z Danielem, a od wczoraj z nim jestem tylko wtedy jeszcze nie byłam. I gadaliśmy przez telefon i mu mówię że się z nim nie spotkam bo się z kim innym spotykam a on że przecież obiecałam że wszystko kupił, że będzie fajnie a ja mówię że nie i koniec bo się z kimś innym spotykam i jeszcze trochę mnie namawiał ale w końcu skończył i myślał chyba że się rozłączył a ja cały czas słyszałam jak najpierw ryczał i gadał, że czemu ja taka jestem, potem coś rozwalił, i słyszałam jak chyba sobie aż koszulę rozdarł i chyba zdjął spodnie (ciekawe czy majtki też ;) )i położył się na łóżku chyba i zaczął walić pięściami i nogami o nie i ryczeć, i cały czas gadał o mnie, czemu ja taka jestem. W sumie to beka z tego ale też mi go szkoda trochę, bo w sumie to wydaje mi się że wiem jak on się czół ale powinien po czasie zrozumieć że ja z nim nie będę. A potem dzwonił jeszcze do mnie i pisał, no i w sumie wychodzi na to że Daniel mu prawdopodobnie da w łeb ale spróbuję go uratować

Gość gość
Jaka Ty jesteś pusta, az się wierzyć nie chce.

Gość gość sylwia
Autorko jesteś głupia.

Gość gość
jeszcze jak głupia

Gość gość
Zapewne prowokacja. Inna sprawa, że facet który naprawdę by się tak zachowywał jest zaburzony psychicznie:o

Gość gość
prowo