Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarosławe-84

kobiety z małym biustem to smutny przykład zaniku cech żeńskich

Polecane posty

Gość gość
jesteś głupi albo sie wygłupiasz

Gość gość
a jakie to są mala tzycki wstaw fotę

Gość gość
Mam male :( rozmiar A a mam 20 lat. Nikt nie chce takich cyckow.

Gość gość
małe albo średnie są najlepsze bo jest wygodnie.duże do niczego nie sa przydatne a tylko przeszkadzają w wielu sprawach.a faceci to raczej patrzą na twarz a nie na cycki.cycków na wierzchu sie nie nosi więc mogą być i małe.

Gość gość
Coraz większe cycki rosną za to mężczyznom. Takich spasionych kunrów powinno się sterylizować, żeby swoich genów otyłości i ginekomastii nie przekazywali dalej. A mały biust u kobiet ma zastosowanie praktycznej i daje większe możliwości jeśli chodzi o ubiór. Ja noszę staniki rozmiar 75D, co nie jest jakimś wielkim biustem, a i tak mam problem, żeby kupić bluzkę koszulową albo sukienkę. Bo albo nie dopinam się na piersiach, albo w talii mam przeciąg od nadmiaru materiału.

" mały biust u kobiet ma zastosowanie praktycznej i daje większe możliwości jeśli chodzi o ubiór " no tak, nie trzeba kupować stanika 🖐️ Jako facet mówie: małymi tzytzkami nie ma zabawy 🖐️

Gość gość
Jarosławe, pobaw się swoimi albo kolegi, któryś na pewno ma duże. :D I tak, większe piersi to również wydatek. Dobry biustonosz dla rozmiarów od D wzwyż kosztuje przynajmniej 150zł. Na stanik dla ekstremalnie wielkich piersi trzeba wydać przynajmniej dwa razy tyle. Znajdziesz sobie babeczkę z wielkim biustem, a potem będziesz miał jej za złe, że wydaje za dużo na bieliznę.

Gość gość
a niby kiedy jest. wedlug ciebie maly biust? poza tym biust sluzy tylko do karmienia a nie do meskich zabaw, a kobieta nawet plaska jak sciana wytworzy pokarm i wykarmi dziecko, wiem bo moja znajoma co ma rozmiar AA, klatka jak u faceta a dziecjo rok karmila bez problemu

Gość gość
wpierw to bedzie mial jej to za zle ze nie sa w 100% jedrne, bo niestety ale te duze biusty i niektore srednie nie sa jedrne i zawsze w pewnym stopniu wisza (leza, opieraja sie na klatce)

Gość gość
kobiety z malym bistem to jeszcze nic , smutne jest jak facet ma mikro ptaka to dopiero smutne , zero przyjemnosci z sexu

Gość Turkuć niejadek
Jarek kope lat trollu :classic_cool:🖐️

Gość gość
widac ze jest glupi i nie potrafisz nyslec skoro nawet nie umiesz powiedziec jaki biust jest dla ciebie maly :P powiem tez tak ze dla niektorych maly biust to taki do 70B a dla niektorych jest to biust do 75C/70D, ale ty pewnie noe znasz nawet rozmiarowki i pewnie nie wiesz jak bardzo sie rozni 65D od 75D :P

Gość gość
Niech znajdzie sobie jakąś z wielkimi sztucznymi cycami, będą sterczały do góry nawet kiedy się położy. :D Jest tylko jeden mały problem. Takie kobiety najczęściej mają zrobione cycki jako inwestycję...

Gość Dk98
Kup sobie push up i problem rozwiązany :P www.ekubas.pl

Szukasz wyjątkowego modelu stanika? Polecam biustonosz Grape wykonany z bawełny w kolorze beżowym z piękną czarną koronką na dole miseczek. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.