Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przysiegam gdybym mieszkala

Polecane posty

Gość gość

na 10 piętrze już dawno wyskoczyłabym przez okno. Tak serdecznie dość mam macierzyństwa i swojego zmarnowanego okropnego zycia.

Gość gość
współczucie...

Gość gość
A na którym mieszkasz? 1?

Gość gość
A co się dzieje? Może można Ci jakoś pomóc?

Gość gość
Zapraszam cię do mnie na 8 piętro. Dość wysoko, czy te dwa jednak by się jeszcze przydały? Spoko, możemy iśc do sąsiada na dziesiąte.

Gość gość
Wygadaj się. Pisz co Ci tylko do głowy przyjdzie. Nie czytaj komentarzy, rad, obelg. Po prostu pisz i zrzuć to z siebie.

Gość gość
Przykre to co napisalaś zawsze jest jakies wyjscie Dasz radę będzie dobrze

Gość gość
Samo życie a życie to walka każdego dnia w tych chorych czasach

Gość gość
Nażryj się leków to dziesiąte nie będzie potrzebne

Gość gość
jak można komuś tak napisać no jak? CZy któraś z was doradzajaca autorce samobójstwo ma pojęcie co pisze? co może tym spowodować? Rany boskie, kobiety, matki, a piszą coś takiego. Skonczcie z internetem bo to nie jest miejsce dla was... Autorko - co jest nie tak? Wygadaj się tu, moze ci będzie lepiej

Gość gość
Nie masz prawa popełniać samobójstwa jeśli twoja matka go nie popełniła musząc sie tobą zajmować.

Gość gość
Ja mieszkam na 11... Mogę zaprosić, ale na kawę :) pogadać, wyluzować.

Gość gość
Nie wiem czy jest sens skakać bo samobójcy idą prosto do piekła, czyli po skoku będzie już tylko gorzej.

Gość gość autorka tr
Mieszkam na 1 w 4 p bloku. Także żadne skoki nie wchodzą w grę. Po prostu mam już strasznie dosyć. Taki kryzys i pogubienie w życiu. W piekło nie wierzę, bo nie wierzę też w niebo i boga.

Gość gość
No ale o co dokładnie chodzi. Nie kochasz dziecka ? Nie kochasz ojca dziecka ? Nikt sie tobą nie interesuje ? Dziecko masz wybitnie trudne ?

Gość gość
Jak mnie denerwują takie słabe psychicznie melepety. Po co zakładałaś rodzinę skoro to cie przerasta?

Gość gość
To proste, nie miałam pojęcia że będzie tak ciężko. Skad miałam to wiedzieć? skad miałam wiedzieć ze dzieci non stop się wydzierają, chorują, ze strace prace i będę zamkniętą w domu kurą domową? Skąd miałam wiedzieć ze mój maz okaze się dupa wolową i będzie wolal isc na panienki niż pomoc mi w domu? nikt nie wiem co to znaczy wychowywać dzieci dopóki sam nie będzie mieć swoich. Najgorsze są choroby. To mnie w tym roku dobilo. Ciagle placzę z bezsilności.

Gość kosiaraumysłow
Pisz laska co cie meczy . Wygadasz sie i będzie ci lzej .

Gość gość
13:56 najpierw poczytaj biblię bo tam nie ma nic na temat piekła i nieba. Osoby po śmierci po prostu zapadają w 'sen' i czekają na dzień sądu ostatecznego. Co do autorki to zrozumiałe. Chyba każda matka ma chwile zwątpienia. Wiem coś na ten temat bo sama wegetuje,nie można tego nazwać życiem. Ale wierze że kiedyś będzie lepiej. Autorko trzymaj się,wypłacz jeśli to by ci pomogło i zacznij jutrzejszy dzień z pozytywnym nastawieniem