Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezglutenowiec

Już Polak Biznes uprawia! Kupił za 3 sprzedaje za 6!

Polecane posty

Gość gość
teraz się w końcu makaronu mogę najeść bo mnie po tym z glutenem boli brzuch kręgosłup głowa i na dodatek swędzi mnie wszystko kiedy wiosna idzie! Tyle trucizny mniej i jestem zdrowa nawet lekarz nie potrzebny-wielka mi tajemnica że gluten współczesny jest najsilniej alergizującą substancją świata i wywołuje wszystkie współczesne choroby. To najpotężniejsze tabu o którym kiedykolwiek przyjdzie wam przeczytać i nie ma już nic bardziej zatajonego nawet bursztynowe komnaty i inne nie przebiją treści tego topiku. Zabrnęliśmy w swej ziemskiej głupocie podsycanej chciwością tak daleko że, ta wiedza nie ma już dla nas żadnego znaczenia i tak przerobimy ją na pieniądz czyli G****O Z TEGO BĘDZIE POŻYTKU DLA POTOMNYCH!

Gość gość
UP BO WARTO

Gość gość
14:35 Faktycznie :D Wszak makaron ryżowy za 6 i więcej złotych może świadczyć o upadku ziemskiej cywilizacji jeśli chodzi o rozumność!

Gość gość
No tak . W sumie nieistotne są koszty wyprodukowania makaronu ryżowego, tylko, szereg innych aspektów ma kluczowe znaczenie w kwestii wyceny... Jeśli inne szkodliwe kosztują 3zł to dlaczego taki mniej szkodliwy jak sądzę miałby również kosztować tyle samo?

Gość gość
Tam na allegro są też takie po kilkanaście zł za opakowanie! Może lepiej iść się najeść do baru po prostu? Koło mnie można zjeść duży obiad za 13zł!