Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy pierwszy raz podałyście dziecku leki?

Polecane posty

Gość gość

W jakim wieku Wasze dziec****erwszy raz dostały jakieś leki? nie tylko o antybiotyki mi chodzi, ale też sterydy, jakieś neosine, ibupromy itp? chodzi mi o wypowiedzi mam dzieci, które długo się trzymały bez leków, a nie tych których dzieciaki już po porodzie dostały antybola

Gość gość
Pół roku - zapalenie krtani, dostał sterydy. Tyle, ze chodził do żłobka, więc i zaczął chorować.

Gość gość
mój ma prawie 5 lat, jeszcze nie dostawał żadnych leków

Gość gość
Ibuprom dostawał pierwszy raz jak miał 5 mcy i gorączkował przy ząbkowaniu. Od tamtej pory zdarzało się kilka razy do roku, przy ostrym bólu albo wysokiej gorączce. Sterydy kilka razy w zeszłym roku, na skurcz oskrzeli. Antybiotyków jeszcze nie brał, właściwie z innych leków syrop prawoślazowy i domowe środki.

Gość gość
14:36 A chodzi do przedszkola?

Gość gość
Mój mając 6 tygodni miał zapalenie płuc ale później nie chorował przez 3 lata.

Gość gość
1,5roku na zapalenie ucha. Zważywszy na to , że jest alergikiem i ma wysiękowe zapalenie ucha od urodzenia to długo był zdrowy.

Gość gość
Moja córka tylko przy zabkowaniu dostawala nurofen na noc. Czasem miała katar tak ze 3 razy to przechodził po tygodniu. Wpuszczalam wtedy na noc krople do nosa i odciagala gile. Ma 2,5 ro ku

Gość MamaMloda39
6-7 miesięcy.antybiotyk i inhalacje na zapalenie krtani, oskrzeli i lewego płuca.

Gość gość
3,5 roku przedszkole zrobiło swoje, najpierw zapalenie spojówek, to tylko do oczu antybiotyk, ale później szkarlatyna i antybiotyk przez 10 dni, za 2 miesiące znowu szkarlatyna i antybiotyk znowu neosine gdzieś w 5 roku życia, groprinosin też