Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka modelka.

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 23 lata. Kiedy miała 19 lat wyjechała z Polski, zaczęła studia zagranicą. No i dostała prace od agencji modelek. Szczerze jak mi o tym powiedziała pomyślałam, że jej się nie uda, więc nic nie mówiłam. Teraz reklamuje ciszy, stroje sportowe no i teraz dostała reklamę. Widzę jak oba chudnie w oczach. W sobotę przyleciała do Polski na moje imieniny. Przez całą imprezę zjadła łososia, kawałek tortili z sałatą. Powiedziała, że ma w poniedziałek sesje i wymiary muszą się zgadzać. Wolałabym, żeby skupiła się na studiach. Od 2 lat nie bierze od nas pieniędzy - sama opłaca studia, mieszkanie i swoje życie tam. Boje się, że wpadnie w anoreksjie, albo rezygnuje ze studiów. Co ja jako mama mogę zrobić ?

Gość gość
Dać żyć po swojemu, jest dorosła

Gość gość
starać się uświadomić że piękne ciało nie jest dane na zawsze i pięknym ciałem żyć zawsze nie będzie.... oczywiście starać się to robić z wyczuciem, gratulować sukcesów w pracy ale też rozmawiać o studiach

Gość gość
Na razie godzi studia z modelingiem, ale na jak długo ? W ciągu tygodnia opuszcza zajęcia na rzecz sesji. Może i nadrabia wszystko i zdaje w pierwszych terminach, ale studia są ważniejsze niż to ze chce utrzymać się sama.

Studia może ukończyć nawet później, a teraz pracuje i nawet w przyszłości może wykorzystać zdobyte teraz doświadczenie. Wiadomo, że modelką nie będzie wiele lat, ale pozna branżę i może będzie miała perspektywę kontynuowania pracy na innym stanowisku. To dobrze, że może utrzymać się samodzielnie. Wiele osób w jej wieku chciałoby być niezależnym finansowo. Studia same w sobie nic nie gwarantują.

Gość gość
Zostaw ją stara gruch. Zazdrościsz, że ma lepszą figurę od ciebie?

Gość gość
Ona ma studia w zupełnie innej dziedzinie.

Gość gość
Stać nas, żeby ją utrzymywać do momentu aż nie skan czy studiów. Jeszcze jakby miała studia zaoczne, ale na jej kierunku nie ma zaocznych.

Gość gość
Jest dorosła

Gość gość
Modelki to największe g....o

Gość gość
Kobieto zmusza ją do jedzenia

Gość gość
Oj musisz mieć ładną córkę.

Gość gość
Ile ma lat ?

Gość gość
Dziecko samo musi się sparzyć