Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie piersi po karmieniu?

Polecane posty

Gość gość

Jak długo karmiłyście i w jakim 'stanie' są wasze piersi? Proszę o szczere odpowiedzi, jesteście tu anonimowe usmiech.gif

Gość gość
Moje się nie zmieniły, ale to chyba dlatego, że mam małe. Gdy karmiłam to miały wielkość pomarańczy. Po karmieniu jak połówka pomarańczy. W dalszym ciągu jędrne i nie obwisłe.Pozdro

Gość gość
Karmiłam równy rok. Mam małe piersi. W ciąży stały się piękne, pełne. Karmiąc były jeszcze większe. Dosłownie takie, o jakich zawsze marzyłam. Po karmieniu - masakra. Sflaczały i wróciły do rozmiaru sprzed ciąży. Po kilku miesiącach flaczki znowu były jędrne, jak przed ciążą i rozmiar niestety też.

Gość gość
Mam dwoje dziec*****erwsze karmiłam 1,5 miesiąca, drugie karmiłam 3,5 roku i dosłownie wczoraj stwierdziłam że są piękne. Pewnie nie uwierzycie, wasza sprawa, nie muszę nikogo przekonywać, zwłaszcza obcych ludzi w internecie. Moje piersi to nie są dwa jabłka ale nie są to też wiszące skarpety jak się niektórym wydaje. Może mam dużo kolagenu, bo zdrowo się odżywiam, uprawiam sport i noszę dobrze dobrany stanik. Piersi wyglądają tak samo jak między pierwszą a drugą ciążą czyli nie jak u 16 latki ale jak na 30 parolatkę są atrakcyjne.

Gość gość
Prawie 8 lat karmienia - czworo dzieci. I niezłe :). Nie wierzę, że karmienie psuje piersi. Może za krótkie, gdy naturalnie powoli się nie stabilizuje ich wielkość?

Ja właśnie skończyłam karmić (8mcy) wróciły do rozmiaru sprzed, może troszkę większe zostały, ale to może jeszcze się "wciągnąć". Prócz miliona rozstępów pozostały lekko oklapnięte, ale nie jakieś tam smutne uszy ;) Tragedii nie ma, myślałam, że będzie gorzej.

Gość gość
Mam piersi Z rozstępami jakby mnie kot podrapał bo w ciazy urosły o 2 rozmiary (to nie wina karmienia a laktacji) i w sumie straciły na jędrności. Jak stoję sa ładne ale jak sie schylam to widac ubytek mięśni w nich. Obecnie sa rozmiaru takiego jak przed ciaza. Czy to wina karmienia? Watpię..bo karmiłam chwile. Nie wydaje mi sie ze kobiety dluzej kp maja gorsze piersi-wszystko zalezy od organizmu a jak niby ma te karmienie ****ardziej zepsuć? Przeciez to produkcja a nie magazyn (mimo nawalow i zastojów) zatem jesli maja zbrzydnac to zbrzydną bez względu na rodzaj karmienia.