Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tu nie chodzi o błonę a zawsze o nie uprawianie seksu aż do ślubu

Polecane posty

Gość gość

tak kobitki

Gość gość
Nie rozumiem ludzi z takim tokiem myślenia.Sami się okaleczają :-)

Gość gość
tylko idiota bagatelizuje seks w samym zwiazku. tak, tak, zencie sie i wychodzcie za maz jako dziewice, potem nagle niedopasowanie seksualne, ciagle frustracje z tym zwiazane i rozwod po 2 latach zaledwie malzenstwa, ale wazne ze seks po podpisaniu papierka :O

Gość gość
szanują się tacy jak tak myślą

Gość gość
No i co? Ja czekałam dość długo z seksem. Czekałam aż poczuje na 100%, że facet z którym jestem to ten na zawsze. Miałam 23 lata, jak stracilam dziewictwo. Zakochałam się mega. Myślałam, że mój facet będzie się cieszył, że czekałam z tym aż do poznania niego. A on mi później wyznał, że kiedy mu powiedziałam, że jestem dziewicą, to go zszokowalo i zastanawiał się czy jestem normalna. Piszę to poważnie.... Tak było. Miałam już wyższe wykształcenie, tytuł inż i szłam na studia mgr.

Gość gość
gość dziś bo to nie mężczyzna tylko *****cz a to są nieprawiczki które chcą szybko seksu a nie widzą partnerki tylko worek na sperme

Gość gość
Do 16:31 Z czym się szanują?A co ma ślub czy jego brak do szacunku?

Gość gość
szanująć, że czekają z tym do ślubu i trzymają dla przyszłego męża o tym się od dawna.

Gość gość
Po co wam wykształcenie za mąż i po ślubie seks. Potem dzieci gromada. I bez pracy w domu gary wzorować. Po co wam studia

Gość gość
Do 16:36 To kobieta która ma 30-35 lat albo więcej i nie znalazła męża ma być cały czas dziewicą i marnować sobie zdrowie psychiczne dla głupiej zasady?

Gość gość
gość dziś jakie zdrowie marnowac wytłumacz mi? gdzie tu widzisz marnowanie? czytałem , że istnieje nawet dziewica po skończenu 100lat?

Gość gość
Do 16:40 A brak seksu przez 35-40 lat nie niszczy psychiki?Zapytaj każdego psychologa.Ja nim nie jestem a wiem.

Gość gość
gość dziś nie niszczy jak nie myślisz o tym proste :)

Gość gość
Do 16:43 Po dziewicach w wieku 20 lat widać że są ,,inne" a co dopiero starsze kobiety.

Gość gość
gość dziś bzdura takie kobiety trzymają zasady i nie są inne :) szanują się

Gość gość
Po dziewicach powyżej 20 lat widać, że są inne? Bzdura! Jak już wcześniej napisałam, ja straciłam w wieku 23 lat i nie sądzę żeby po mnie było to widać. Straciłam z piątym chłopakiem, z którym byłam w związku. Dla niego to był szok i nienormalne, że w wieku 23 lat można być dziewicą. A ja po prostu uważałam, że jak z kimś pójdę do łóżka, to dopiero, gdy będę na 100% pewna, że to ten jedyny. No i cóż... Myślałam, że będzie się cieszył, że to będzie miało dla niego jakieś znaczenie. Pomyliłam się.

Gość gość
gość dziś bo trafiłaś na *****cza ale chcę ci pogratulować, że przynajmniej nie dałaś się szybko mimo 5 związku !

Gość gość
gość dziś Właśnie ja też czekam na tą jedyną z którą stracę prawictwo w przyszłości mimo związków.

Gość gość
dziś Dzięki :)

Gość gość
gość dziś Takie kobiety które tak myślą są rzadko spotykane :)

Gość gość
do zakonu się nie wybieram i gwizdam na błonę albo jej braku.

Gość gość
Wcale nie są rzadko spotykane. jak byłam młodsza, to rozmawiałam z koleżankami na te tematy i wszystkie twierdziły, że straciły dziewictwo z chłopakami, o których myślały, że to już ci jedyni na całe życie. W wieku 16-18 lat tak myślały, a później miały kolejnych chłopaków i kolejnych...

Gość gość
Tylko, że błona i tak musi być, bo nie ma innej gwarancji, a kobiecie na słowo wierzyć nie wolno.

Gość gość
gość dziś właśnie o tym mówię 100x a te dalej nie rozumieją o co chodzi jak się kończy! wiadomo jak zaczną wcześniej to nie skończą tylko na jednym :) ja mimo związków chcę się oddać przyszłej jedynej kobiecie i to jest najpiękniejsze w życiu człowieka a nie wkółko porównania, zdrady i tak dalej co widać w małżeństwie czy związkach.

Gość gość
gość dziś Tylko, że błona i tak musi być, bo nie ma innej gwarancji, a kobiecie na słowo wierzyć nie wolno. X X Piertolisz. Błonę można przerwać uprawiając sportową dziedzinę i nadal być dziewicą.

Gość gość
można się nawet urodzić bez błony. modelka ilona felicjańska w jednym z wywiadów wyznała, że urodziła ise bez błodny i później jej chłopak, z którym uprawiała po raz pierwszy seks, miał do niej pretensje o to, że go okłamała z tym, że jest dziewicą :P

Gość gość
Dziwne żeby facet czekał z seksem do ślubu.