Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozczarowanie po zdjeciu ubrania

Polecane posty

Gość gość

Drodzy panowie i panie czy zdazylo wam sie, ze podczas pierwszego razu z nowym parnerem doznal on/ona rozczarowania po tym jak sie rozebraliscie? Albo czy was np druga osoba roczarowala i w jaki sposob. Pytam bo rozmawialam dzis ze znajoma i mi wyznala, ze ja zniechecil bardzo widok krzywego penisa u nowego chlopaka i ze cala ochota na igraszki jej przeszla

Gość gość
Wielu facetów ma skrzywionego penisa. To zupełnie normalne.

Gość gość
mi kilka kobiet powiedziało " jaki on fajny duży "

Gość gość
Ja raz spotykalem sie z fajna dziewczyna i w bluzce zawsze miala fajne duze piersi a po zdjeciu stanika prawie nic.

Gość Darusia20
Glupie sytuacje :) haha nigdy tak nie mialam, juz ja bym sie obawiala ,ze rozczaruje niz On mnie. u mnie bylo tylko zaskoczenie ze jednak moje piersi faktycznie sa dosc duze, ale nic negatywnego nie slyszalam i nie zauwazylam po reakcji faceta

Gość gość
A odrzuciles ją za to ,ze miala małe piersi?

Gość gość
Ja mam bardzo ladne duze piersi w staniku, ale jak zdjeme to niestety oklapniete sa :( boja sie reakcji mezczyzny,

Gość gość
Jak duże to się obronisz.

Gość gość
Ja sie boje bo mam tylko 14cm

Gość gość
Oj chłopie ! Masz skrzywionego to masz i juz po co zmyślasz te bajki. Nie masz innych problemów w zyciu.:)

Gość gość
Juz wiemy -twój jest -mały -krzywy-opleciony rudymi kłakami :P,czyżbym zgadła? :P

Gość gość
Ja kiedys sie rozczarowalam bo facet byl ogolony na zero wszedzie...dziwnie to wygladalo, taki troche alien

Gość gość
dziś Dla mnei też to dziwnie wygląda, nei lubię jak facet jest taki wygolony

Gość gość
Mnie roczarowal pewien pan, z wygladu elegancik a w majtkach smord i ser na penisie. Bylo to najobrzydliwsze doswiadczenie jakie mialam

Gość gość
Kiedys mi sie laska rozebrala a tu na brzuchu pelno wlosow tak samo jak i na piersiach

Gość gość
jeden facet miał kurzajkę na d***e. myślałam, że się zerzygam

Gość gość
cieszą się moim ptaszkiem więc nie narzekam

Gość gość
A taka jedna co się z nią spotykałem miała zepsute zęby i strasznie jej śmierdziało z paszczy. W końcu nie wytrzymałem tego i przepędziłem ją. A szukała męża.

Gość gość
Ja często mam kompleksy, bo wydaje mi się że jestem za szczupły, chodzę od 2 lat na siłownię ale jakoś nic to nie daje, tylko robię się bardziej żylasty. Ale jak już dojdzie do zbliżenia to się okazuje że kobietom to nie przeszkadza, a niektóre mówią że sto razy lepszy szczupły niż oblany tłuszczem. Swojego czasu oglądałem też za dużo p****li i mi się ciągle wydawało że mam za małego wacka. Ale przez jakiś czas spotykałem się z bardzo fajną dziewczyną, doświadczoną zawodniczką, i powiedziała mi że jestem głupi bo mam normalnego siura. I że każdy facet podajć ilość centymetrów zawyża o 2-3 centy i ona mnie z tego wyleczyła.

Gość gość
Jedna dziewczyna miała jakieś hemoroidy i jak ją robiłem na pieska to ten widok spowodował że mi opadł i nic z tego nie było. Zrobiło się żenująco, bo ona jeszcze zaczęła mnie pocieszać, a ja nie miałem serca jej powiedzieć że to przez grudy na jej odbycie. Inna laska z kolei pozytywnie mnie zaskoczyła, bo miała już 36 lat, i ja zawsze byłem pewien że ma takie fajne sterczące piersi dzięki biustonoszom, a się okazało że to naturalne, sterczały jak u 18-latki, a kobieta po dwóce dzieci. Istny ewenement!

Gość gość
Ofuuu hemoroidy Nie dziwię ci się

Gość gość en
ja zawsze sie obawialam ze to ja rozczaruje partnera, wstydzilam sie pokazac chlopakowi bo mam male piersi, cellulit na nogach, tylku i motylka ale nie zareagowal zle, dalej byl bardzo podniecony i wyleczyl mnie z kompleksow :) juz nie wstydze sie piersi, bardzo mi sie teraz podobaja tak samo motylek, a cellulit... juz go nawet zaakceptowalam :P

Gość gość
Dojrzali faceci i kobiety wiedzą, że ludzie idealni istnieją tylko w kolorowych czasopismach. Każdy ma mniej lub więcej jakichś wad.

Gość gość
gość dziś x Hahaha... Znam ten ból. Byłem napalony na jedną kobitkę od dawna i jakoś tak los sprawił że wylądowaliśmy w łóżku choć się średnio o to starałem. Chyba to sobie wymarzyłem i się ziściło. Co się okazało że jej strasznie hmmm... niemiło, jakoś dziwnie śmierdziało z ci.pki. No nie zdzierżyłem i całkowicie straciłem ochotę na seks, chociaż wcześniej myslałem że wygrałem w totolotka. Ona zaczęła mi mówić że nic sie nie stało, że spoko, że pewnie mam słabszy dzień. Ale ja nie miałem zamiaru brać winy za siebie i jej powiedziałem co był przyczyną, co doprowadziło ją prawie do płaczu.

Gość gość
spotykalam sie z facetem dosc dlugo i kiedy mialo dojsc do zblizenia i on sciagna spodnie zobaczylam jego malego penisa , i cala ochota na sex minela , nic mi sie nie chcialo robic z ta mala kluska

Gość gość
Też tak miałam facetowi stanął to miał może 15 cm a ja przywykłam do znacznie większych.

Gość gość
gość 2016.02.15 Mnie roczarowal pewien pan, z wygladu elegancik a w majtkach smord i ser na penisie. Bylo to najobrzydliwsze doswiadczenie jakie mialam xxxxxxxxxxxx haha coś w tym jest, bo elegancik perfekcjonista z którym sie spotykałam miał to samo, aż mi sie odechciało :( taki elegancki a nie potrafi sie umyć przed randką z kobieta wstyd!

Gość gość
ja miałam przykrą sytuację, gdy zobaczyłam, ze mój wybranek ma mikropenisa

Gość gość
Ile trzeba mieć lat, żeby się rozczarować po zdjęciu ubrania?