Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaa

Oświadczyny

Polecane posty

Gość zawiedzionaa

Jestem z chłopakiem pol roku. Bywało, że nie było miedzy nami rewelacyjnie. On zdaje się nie być konfliktowy, tylko, że wszystko na co się złoszczę to głównie sytuacje wywołane z jego powodu. Jego była nie daje mu zyć, była z nim ponad 2 lata. Skonczył ten zwiazek bo juz nie miał sił z nią wytrzymać ( nerwiczka ) , a teraz ona prawie zepsuła nasz ( upozorowała zdradę ). Niedawno wlasnie o to pokłociłam się z nim, omal nie zerwalismy, ale on przyczekał , ze nic nie zrobił i mnie nie zdradził ( czytałam wiadomosci jego z nia i wyglądało na przekonujące - temat zdrady. A on nagle wyskoczył do mnie z oswiadczynami, jesli jemu nie wierzę, to bym uwierzyła, ze juz nie chce miec innej i moze mi się oswiadczyć. Uwierzyłam. Miedzy nami nie ma zadnych konfliktów do tej pory. Ale jak od tego momentu minęło miesiac czasu tak o zadnych odwiadczynach jeszcze nie usłyszałam. Wczoraj były walentynki, myslałam ze moze mnie wtedy zaskoczy ale nic. Na jaką okazję niby chce czekać, jak juz minął msc. Tylko po co wyskoczył z oswiadczynami. Jasne ze nie chce sie tak szybko zareczac, chciałam tylko uwierzyc w to ze bardzo mu zalezy i jestem dla niego wazne. Co o tym myslicie, co powinnam zrobic :( moze zdrada to jednak prawda, tylko zaprzecza bo nie chce mnie stracić i po co te oswiadczyny..

Gość gość
a co z tych wiadomości odczytałaś że zdradził czy nie? Bo nie rozumiem. Może faktycznie tamta laska robi wszystko żeby tylko wasz związek się rozpadł i żebyś przestała mu ufać. A co do oświadczyn to zapytaj kiedy ślub i gdzie pierścionek:P Zobaczysz co odpowie

Gość Darusia20
Jesli on zerwal ze swoja dziewczyna a ona nadal nie daje mu spokoju to po co on z nia pisze? Nie moze ja poprostu zignorowac? Powinnam na samym poczatku z nim o tym porozmawiac. Dlaczego z nia utrzymuje kontakt jesli to on zerwal? I jesli to prawda,ze cie nie zdradzil i ze tamta wszystko wymyslila, to czy tego nie zauwaza jak ona wami manipuluje? Powiedz mi utrzymuje nadal z nia kontakt? Jesli kochalby Cie i zalezalo by mu na Tobie, po czym takich, po takim klamstwie ,ktore rozwalilo prawie Wasz zwiazek, by juz wiecej sie nie odzywal do tej dziewczyny. a Oswiadczyny, cos mi sie nie wydaje ze byly na serio.. jesli nic o nich nie wspomniach do teraz.. musisz z nim szczerze porozmawiac.

Gość zawiedzionaa
no własnie tak dziwnie one brzmiały, odp jej żeby mi nie mówiła o tym ( bo chciała mi sama napsiac o zdradzie ) ale on tlumaczył, ze ona go wkrecała ,a pisal tak bo bał sie , ze do mnie napisze a ja jej uwierze. Do dzis nie wiem co jest prawdą. Po wiadomosciach wyszło bardziej, ze zdradził, ale ona tak specjalnie mogła to upozorować, bo wiedziała, ze moge jego wiadomosci czytac.

Gość gość
Oświadczyny po pol roku? Cos zbyt wylewny, zeby dla "dowodu" milosci zwiazac cie ze soba tak szybko zaraz po tym jak byla klotnia o zdrade, a teraz cisza. Są dwa powody. Pierwszy - powiedzial tak, zebys mu uwierzyla, ale nie myslal na powaznie. Drugi - Moze byc z tych facetow, ktorzy walentynki czy inne swieta masowe uwaza za niegodne na wybranie daty oswiadczyn i szuka odpowiednich.

Gość zawiedzionaa
Zablokował ją, bo mu kazałam. Pozniej dłuzszym czasie wysła mi screena, ze napiał do niej na tel, nawet pokazał mi tą wiadomosc i teraz juz dalej nie pisze z nią

Gość zawiedzionaa
Tu niby się stara, jak chciałam to skonczyć to płakał, ze nie moze beze mnie zyć. A pozniej jak tylko zaczęlo byc dobrze, jest taki codzienny i taki zbyt do mnie przyzwyczajony, zachowuje się jak chce.

Gość Darusia20
Jesli on nie potrafi zerwac z nia kontaktu to jakis palant. Mozesz powiedziec mu wporst, ze albo ona albo Ty. lub sie wstrzymac z ta decyzja i go troche poszpiegowac.

Gość zawiedzionaa
chcę go zapytać o te oswiadczyny, dałam mu miesiąc na nie, bo sam tak chciał zrobić. Tylko nie wiem jak zapytać i czy moze lepiej nie pytac i dać jeszcze troche czasu. Ale mysle ze msc to wystarczajaco, a on nawet o tym nie wspomina