Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana...chce umrzeć.

Polecane posty

Gość gość

Taki sam stan miałam 2 miesiące temu. To przez chamstwo w pracy, w domu, brak wsparcia,miłości. Nigdy nie miałam miłości nigdy. Moje życie to g****o. Co mi po pieniądzach.

Gość gość
Ja mam gorzej, bo nie dość, ze nie mam w domu miłości, to jeszcze nie moge znaleźć pracy...to dopiero dramat

Gość gość
Żyjesz, masz pracę, rozwijaj pasje, podróżuj, ciesz się życiem, pomagaj innym, czerp satysfakcję z bycia potrzebną. Miłość, nie wiem czy istnieje, ale ty żyjesz tu i teraz. Trzymam kciuki za odbicie się od dna;)

Gość gość
Tez chcialam umrzec,probowalam sie zabic i teraz jestem w szpitalu psychiatrycznym,nie polecam. Ani tego aani tego po pierwsze rodzina cierpi a po drugie faszeruja lekami i nie wiesz co sie z Toba dzieje. Kurwicy mozna dostac. Zamiast dac mi psychologa to lekami faszeruja.

Gość gość
Gość 17:45 . , i co teraz wyjdziesz , jak wyjdziesz ze szpitala psychiatrycznego , i co ? , pewnie będziesz miała ten sam dalej problem.

Gość gość
pracuje w dobrej firmie, dobrze zarabiam ale... mam nadwagę i jestem samotna, w dodatku nasz szef romansuje ze wszystkimi kobietami a mnie olewa. nie podobam mu się. cham jeden.

Gość gość
To przykre, ze szef z toba nie romansuje, ale ciesz się,bo może one będą cierpiały z tego. Mnie akruat lubią faceci w pracy,ale są tez wredne p***y i pewnie zrobią wszystko by faceci w tym szef przestali mnie lubić. Chce się zwolnic. Leczylam się na depresje. Oczywiście widzę tez pozytywy w życiu,mam sporo znajomych są to naprawdę wartościowe osoby.

Gość gość
Ja nie mam nic - pracy, pieniedzy, przyjaciol, partnera, mieszkania... Co Ty na to? ...:(

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Jestesmy beznadziejne albo raczej mamy beznadziejne sytuacje...dlaczego inne maja wszystko,kasę,urode,miłość rodziny, faceta :-(

Gość gość
nawet cycków nie mam

Gość gość
i błonki dziewiczej też nie. nie mam już nic

Gość gość
Dokładnie. Inne od tak po prostu mają urodę, kasę, powodzenie u facetów.? Tez chyba wpadam w depreche ostatnio. Moja siostra naprzykład wypowiedziała wczoraj najstaszniejszą dla mnie rzecz i mam kompletnego dola od wczoraj. Masakra z tym życiem prze wielkie M

Gość gość
Co Ci powiedziała siostra? Ja mam 27lat,a Ty?

Gość gość
siostra zyczy mi śmierci. bo mowi , ze zal polowy spadku na kogos takiego jak ja

Gość gość
Beznadziejna ta siostra. Oby się nie zdziwila do kogo przyjdzie śmierć jako pierwsza. A w oogole było ją nagrać. Niech rodzice wiedza jaka jest pazerna.

Gość gość
Do tej co ma kasę i szefa kominiarza : Kup sobie orbitreka, a na wiosnę ciuchy w mniejszym rozmiarze i wyjdź z domu.

Gość gość
O matko! Kobieciarza miało być :-)

Gość gość
Przytulam, mi pomaga modlitwa, zaufanie Bogu, książki Beaty Pawlikowskiej, np. z serii "W dżungli..." o tym, że trzeba kochać siebie, być swoim przyjacielem i wtedy to ohydne uczucie znika, dobry psycholog też może pomóc, można się dostać na NFZ, ale kogoś z polecenia najlepiej, bo różni są.

Gość gość
Podszyw z tą siostrą i śmiercią. Ludzie nie rozumiem jakie bzdury o spadku wymyślacie o śmierci. Ja napisałam o siostrze, że mi cos okropnego powiedziała a z tą śmiercią to był podszyw

Gość gość
Z tym kominiarzem było świetne :) uśmiałam się do łez, a niby taka drobna pomyłka ;)

Gość gość
Pomysl o tym ile jest ludzi którzy chcieli by żyć a są chorzy i wiedzą że umrą. .....wiem ze życie jest paskudne ale olej to i ciesz się ze znów idzie wiosna będzie dobrze

Gość gość
W sumie... Jeśli Twój szef przy okazji flirtów czyści kominy Twoich koleżanek, to trafiłam :-D