Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki sa najgorszymi matkami

Polecane posty

Gość gość

Kochankami i kucharkami. Nudne, zfrustrowane, zlosliwe , tepe, nieoczytanie, roszczeniowe, bez seksappealu, zmyslowosci. W łóżku są dretwe, nudne, trzymaja sie schematow, nie eksperymentuja w kuchni, szczuja dzieci, warcza na wszystkich. Takie babony, chamice, niekolezenskie.

Gość gość
z niektorymi cechami bym sie nie zgodzila, ale wiem ze Polki sa strasznie zacofane i zaniedbane, to jest w 100 procentach prawda, jak czasem slysze w co one wierza i jaki maja tok myslenia to mnie przeraza.....

Gość gość
Masz rację bo Polki nie biją dzieci a w innych krajach zwłaszcza kuzynki biją dzieci. Tak się dzieci wychiwoje. A kucharki z nas słabe bo nie mamy bogatych mezow którzy by nam dawali kasę na zakupy i produkty drugie do obiadu. A kłoda w łyżki to kobieta która była dziewica i nie. Ma. Doświadczenia

Gość gość
Moja mama była dobra matka bo mnie biła a tata popierał. I dziś nie jestem pijakiwm tylko kasę żonie oddaje.

Gość gość
Ja jestem katoliczka i tylko po Bożeny seks i jestem kłoda bo pozycja po Bożemu

Gość gość
Polki są beznadziejnne tylko tapeta pazury fryzjer i myslą że takie fajnę są Zero pasji ambicji i ogolnie masakra leniwe są w d****h się p****ało

Gość gość
Up

Gość gość
Zero pasji he he moja pasja jest moda i makijaż. A faceci też zero pasji tylko skura komura i bmw

Gość gość
A kucharki słabe bo nie Polski w sklepie zagraniczne produkty kupują z innych bkrajow. A poza tym nie da leniwe bo studia robią karierę

Gość gość
Pasje a jakie kobieta może mieć pasję jak dzieci rodzi tylko.

Gość gość
Ja mam pasję sporty walk extremalne jazdy ścigaczem sportowe auta podroze dobra kuchnia sztuka itd Na co mi len w domu co gotuje wodę i garnek spali Jesć sam sobie zrobie dobrze gotuję ewentualnie wyskoczę do restauracji Więc pytam po co mi taka baba ?

Gość gość
Popieram brawo

Gość gość
Tylko po sklepach latają lumpeksy itd zamias w kuchni dla męza obiad robic i dzieci

Gość gość
Lesba troll???

Gość gość
Cielo siostry tez sa cnajgirsze bi nie robia obiadów dla braci i nie sprzątają im pokoju. Tylko siedzą i się uczą i studia robią. Kiedyś siostry braciom i ojcom służyły.

Gość gość
Moja córka jest tak qychiwywana aby braciom służyć moim synom. Moi ukochani synowie muszą mieć wygodę o siostrę posluszna im

Gość gość
Tak po co ci baba co ma pasję zainteresowania i chce żyć godnie. Myślisz że ci wszystko wolno i służąca mieć co ci podłogę lize aby czysta była bo ty i tak pobrudzisz

Gość gość
A mi niepotrzebny facet co kasy nie umie porządnej zarobić aby mnie utrzymać i dzieci. Sama umiem. Dzisiejsi faceci o wygodę kobiety i byt nie zadbajavnie umieją. Kobiety za granicą lepszych facetów mają a nie polskich co nie nadają sie na męża i ojca

Gość gość
Córki służyć braciom klejące i buty lizac

Gość gość
Ojcowie po urodzeniu córki zabijali bo syna chcielli. Kobiecie bez pozwolenia żyć nie wolno

Gość gość
to wez sie za inne nacje i nie p*****l :)

Gość gość
Przeczytajcie książkę z prawdziwego zdazenia TRAFIONA PRZEZ PIORUNA gloria polo. Zrozumiecie co potrafila zrobic mezczyzna kobiecie Ojciwie corkom

Gość gość
Tu jeden dekiel pisze.

Gość gość
Matkami i żonami bo wstydzą się partnera podczas badań ginekologicznych cipki i porodach ciemnota !! Ja zawsze mam męża przy badaniu cipki i porodzie jesteśmy cywilizowanym małżeństwem! !!!!

Gość gość
Basme kiedys kobiety same w chlewie z krowami rodzily a teraz be męża lekarza nie poradzą leniwe

Gość gość
Cywilizowana matka i każda porządna rozpieszcza synów do łyżka obiad nosi a córkę bije aby zupa nie była za słona