Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Na co macie teraz ochote?

Polecane posty

Gość gość
Podszyw

Gość gość
Kaśka nic by tak głupiego nie napisała.

Gość gość
mam ochotę byś mi zrobiła aż do spustu ręką ... wkładać w Twoją pochwę bym się obawiał , więc tylko ręcznie bym chciał byś mi zrobiła orgazm

Gość gość
Mnie wkurza ignorancja i głupota moich znajomych i w ogóle niektórych ludzi. Lubię rock i metal, lubię ambitne książki i filmy, interesuję się światem, ale nie mam nawet z kim pogadać. Długi czas czytam Twoje wypowiedzi i chciałabym mieć takich przyjaciół jak Ty, Mizantropia.

Gość gość
gdyby Mizantropia miała przyjaciol to by tu na tym "wybitnym" forum rozpaczliwie nie szukała kogoś kto podziela jej fiksacje

"Kaśka nic by tak głupiego nie napisała." A co konkretnie jest w tym głupiego, lub niespójnego z tym co pisałam do tej pory, lub ogólnie z moim na ogół przerysowanym sposobem wypowiadania się? :D Ty tak na serio...? podszyw, który ma idealnie taki sam nick, idealnie tyle samo postów i tematów, oraz jego profil prowadzi do tematów założonych przez orginał :D ciekawa teoria :D No chyba że padłam teraz ofiarą trollingu z twojej strony, bo nie wierze, że mogą istnieć ludzie nie ogarniający kafe do tego stopnia...

Gość gość
Kochać sie na jeźdźca z metalem.. Ujeżdżajac trzymać go za włosy :D

Gość gość
Ale ona nikogo takiego nie szuka. Pisze tutaj żeby wyrazić swoje zdanie, a to że ma zainteresowania jest akurat plusem.

Gość gość
Kaśka wytoczyła ciężkie działa, nie mam ochoty wdawać się w pyskówkę z autorką skoro nie rozumie bezsensowność swojej wypowiedzi.

Gość gość
Kaśka, nigdy się nie zmieniaj.

Gość gość
Mizantropia jako fanka metalu i tej subkultury odwazyla bys się publicznie zrobić kupe np. w supermarkecie , jak bezkompromisowa zbuntowana metalówa?