Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 6

Polecane posty

Gość gość
uuuu aaaaa bojcie sie pisu smiecie :D ojej ojej zagrozona demokracja i co my teraz zrobimy

Gość gość
dobra nara obowiazki

Gość gość
Wawcia ma obowiązki, po mydło musi się schylić pod prysznicem.

Gość gość
wawcia ma chłopaka?

No to mają Wałęse.Ale...Skoro to były zapieczetowane dokumenty, "pakiety" to skąd to:x"Jak powiedział Cenckiewicz, nieznane dotąd dokumenty w sprawie TW "Bolka" potwierdzają, że "współpraca Lecha Wałęsy z SB nie była incydentalna, jak twierdzili niektórzy historycy". xDodał, że całość zabezpieczonego w domu Czesława Kiszczaka archiwum powinno zostać niezwłocznie udostępnione badaczom.xCałość: http://tnij.org/wwv5los "xxA skoro te dokumenty były w rękach Kiszczaka, to co wypożyczył Wałęsa jako prezydent i co zniszczył i powyrywał?Były dwie teczki Wałęsy?

Gość gość
Podobnie jak było dwóch Bolków.

Gość gość
Nie, Wałęsa był jeden. :-)

Gość gość
Bolek - jako osoba, która podpisała kwit i Bolek - Przywódca Solidarności jako osoba, którą rozpracowywano. :)

A druga dziwna sytuacja dotyczy tego co powiedział szef IPN.Twierdził ze 100% pewnością, ze dokumenty są oryginalne i prawdziwe bo... Archiwista tak stwierdził po tym co zobaczył...:OFacet się chyba kompromituje takim stwierdzeniem...

gość dziś Bolek - jako osoba, która podpisała kwit i Bolek - Przywódca Solidarności jako osoba, którą rozpracowywano.xxAle mowa o Bolku, agencie i jego teczce. Bo podobno Wałęsa zniszczył te dokumenty wypożyczone z IPN czy archiwum państwowego a tymczasem te dokumenty były w rękach Kiszczaka i nie sa zniszczone...

Gość gość
No niby jeden, ale teczki dwie. X Gdyby Wałęsa był agentem, nigdy Soldarność by nie wygrała. I niech mówią, co chcą. Podepczą wszystko.

gość dziś xxMamy taką skłonność.I szczerze mówiąc nie wiem dlaczego.A poza tym. Komu i do czego to jest potrzebne i kto pociąga teraz za sznurki.

Gość gość
a szuja jak zwykle swoje łajdackie wywody snuje. kończy się już postPRL i szuja nie może się z tym pogodzić.

Gość gość
o tobie pisałem, szujo postPRLowska.

To było o mnie?:DJak rozumiem masz uzasadnienie do własnych słów...A może [po prostu pomawiasz jak twoi duchowi i ideologiczni kumple?

Gość gość
wychodzi wreszcie na jaw kto trzymał w ręku tę całą III RP. dlaczego nie rozliczono zbrodni kiszczaka i jaruzelskiego, dlaczego nomenklatura PRLowska była w postPRLu udającym "demokrację" chroniona.

Gość gość
no oczywiście że mam uzasadnienie. uzasadnieniem są twoje łajdackie posty, szujo postPRLowska.

gość dziś no oczywiście że mam uzasadnienie. uzasadnieniem są twoje łajdackie posty, szujo postPRLowska.xxNo to sprawdźmy.Zacytuj JEDEN dowolnie wybrany mój post i na jego przykładzie uzasadnij własne słowa.:D:D

Gość gość
no to trzeba być skończoną szują żeby stwierdzić że "nic nie wynika" z faktu że dokumenty PRLowskich służb leżały sobie przez te wszystkie lata "demokracji" w szafie u kiszczaka.

Gość gość
u tego samego kiszczaka którego "demokratyczne sądy" przez 20 lat osądzić nie potrafiły tylko spokojnie sobie dożył na resortowej emeryturce.

gość dziś no to trzeba być skończoną szują żeby stwierdzić że "nic nie wynika" z faktu że dokumenty PRLowskich służb leżały sobie przez te wszystkie lata "demokracji" w szafie u kiszczaka.xxMoże... Co to ma do rzeczy?Miałeś przytoczyć JEDEN mój post i na jego przykładzie uzasadnić własne słowa.A te dokumenty leżały przez cały czas demokracji a nie "demokracji".

gość dziś u tego samego kiszczaka którego "demokratyczne sądy" przez 20 lat osądzić nie potrafiły tylko spokojnie sobie dożył na resortowej emeryturce.xxMoże dlatego, że sądy musza mieć podstawy prawne do swoich wyroków.

Gość gość
"miałem" bo co? bo ty mi kazałeś? coś ci się szujo pomyliło najwyraźniej jeżeli sądziłeś że ja tu jestem żeby twoje polecenia wykonywać. ja nie mam najmniejszego zamiaru stosować się do twoich poleceń a to że jesteś szują wynika z każdego twojego postu, posPRLOwska kanalio łajdacka.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Szef IPN nie jest szują. Ale facet się ośmieszył i skompromitował tym co powiedział... Xxx ty się codziennie ośmieszasz

Gość gość
"Może dlatego, że sądy musza mieć podstawy prawne do swoich wyroków." x a może podstaw "nie miały" bo kiszczak miał pełną szafę dokumentów którymi trzymał w garści postPRLowska III RP.