Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 6

Polecane posty

Nie licz na moje odpowiedzi do czasu az zaczniesz zachowywac jak człowiek dorosły i kulturalny, dyskutujący merytorycznie.

Gość gość
merytorycznie to ja zaczne dyskutować jak ty zaczniesz udowadniać to co tu wklejasz i wypisujesz zamiast posługiwać się kłamstwami i insynuacjami.

Udowadniac czy argumentowac może JEDYNIE autor słów. Bo to jego słowa i jego opinie.Kto tego nie rozumie jest po prostu opóźniony intelektualnie.

Gość gość
"Udowadniac czy argumentowac może JEDYNIE autor słów. Bo to jego słowa i jego opinie. Kto tego nie rozumie jest po prostu opóźniony intelektualnie. " x chyba sam jesteś intelektualnie upośledzony jeżeli usiłujesz napisać że wolno ci bezkarnie rozpowszechniać kłamstwa tylko dlatego że wymyśla je ktoś inny.

Idiotyzmem byłoby np żeby ja żądał od ciebie, żebyś ty uzasadniał czy udowadniał moje słowa bo je cytujesz...:D

Gość gość
to se k***a wymyślił, j****a kanalia :D jeden będzie kłamstwa wymyślał a drugi rozpowszechniał i każdy j******c załgany uważał że wszystko jest OK. :D

Gość gość
"Idiotyzmem byłoby np żeby ja żądał od ciebie, żebyś ty uzasadniał czy udowadniał moje słowa bo je cytujesz..." x jeżeli powtarzasz kłamstwa stajesz się im współwinny j****y szmaciarzu. bez względu na to czy wiesz że to kłamstwa i tylko udajesz że nie wiesz czy nie wiesz bo cytujesz nie sprawdzając.

chyba sam jesteś intelektualnie upośledzony jeżeli usiłujesz napisać że wolno ci bezkarnie rozpowszechniać kłamstwa tylko dlatego że wymyśla je ktoś inny.xxWolno mi upowszechniać wszystko na co mam ochotę bo jeszcze w tym kraju istnieje wolność słowa. Z naciskiem na "jeszcze".Jesli ktoś uważa, ze złamałem obowiązujące prawo może to zgłosić odpowiednim władzom ale uwaga...Trzeba to zrobić delikatnie, żeby oni nie dostali czkawki ze smiechu...:DI to byłoby WSZYSTKO co ma do powiedzenia twojej szmaciarskiej osobie.

Wicepremier i Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego odwiedził w piątek Wyższą Szkołę Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. „Idźcie na świat i bądźcie wierni tym wartościom, które z tej uczelni wynosicie” – podkreślał wicepremier, zwracając się do studentów.xx:D:D

Gość gość
ależ bycie załganym szmaciarzem nie jest jeszcze ścigane przez prawo i ja cię nie mam zamiaru ścigać. natomiast ten tytuł przysługuje ci z racji rozpowszechniania kłamstw, cytowania i wypisywanie opinii i insynuacji których nie potrafisz udowodnić.

Gość gość
napisano ci: Bruno Shatyn dziś Udowadniac czy argumentowac może JEDYNIE autor słów. Bo to jego słowa i jego opinie. Kto tego nie rozumie jest po prostu opóźniony intelektualnie.

Gość gość
pamiętajcie! kto zacytuje jakiekolwiek słowa kogokolwiek musi udowodnić, że są prawda albo kłamstwem. to nowy omamistyczny przepis obowiązujacy na kafele

Można to sprawdzić w praktyce. Głoszacy takie zasady omamista zacytował parę razy moje słowa. To niech teraz udowodni, że to kłamstwo czy prawda.A my się z niego pośmiejemy...:D

Gość gość
to co mi kanalia napisała to mnie nie interesuje. KAŻDY uczciwy człowiek ma obowiązek sprawdzać czy to co cytuje i rozpowszechnia jest prawdą i nie może rozpowszechniać kłamstw zasłaniając się tym ze "nie on to napisał". w kampanii wyborczej kanalia lis przepraszała andrzeja dudę za program zrobiony na podstawie fałszywego profilu facebookowego kingi dudy. to są właśnie wasze sbckie metody - kłamać, powtarzać kłamstwa, zbudować cały załgany przemysł propagandy i udawać że to nic takiego bo tylko powtarzacie kłamstwa innych. w ostateczności przeprosić jak już ktoś wam na wyjątkowo bezczelnym kłamstwie przyłapie. choć shatyna to pewnie nawet na to nie stać.

Jak na razie nie potrafi zrobić tego co uważa za obowiazek uczciwego człowieka.Czyżby oznaczało to, że jest nieuczciwy?Niemożliwe...:D:D

Gość gość
to ty masz obowiazek udowodnić że to co wklejasz i rozpowszechniasz jest prawdą. skoro tego nie potrafisz to znaczy że rozpowszechniasz kłamstwa po prostu. jak się okazuje shatyn to mały załgany trybik w machinie kłamliwej postPRLowskiej propagandy.

Teraz się będzie pultać...Że to niby on nie ma takiego obowiązku bo tylko ja mam taki obowiazek...Ale z tego wynika, że to ja jestem uczciwy bo mam taki obowiazek a on nie jest uczciwy bo takiego obowiązku nie ma...:DBiedak... Naprawde mi go zal...:D

Gość gość
jest bardzo śmiesznie gdy okazuje się że w tym co wypisujesz słowa prawdy nie ma i jak zapytać o jakikolwiek dowód to taki nie istnieje.

Gość gość
Zapomniał, że sam cytował Shatyna...:D:D:D

Gość gość
mosiek Shamane jako żydele oraz czynnik judzący we współczesnej Judeopolonii zawsze będzie puszczał wklejki mające wyrazić myśli jakiegoś tam żyda , który atakuje normalność np. Shetyny ...tym razem -myślę że po tylu latach te i c***iszące z Shamanem powinny mieć już jakąś wyrobioną świadomość tego faktu ...no chyba że się ma te IQ poniżej 90 , albo jeszcze niżej :(

Gość gość
słusznie shatynciu, idź poimprezować i wróc wtedy gdy nie będzie tu nikogo kto będzie oczekiwał dowodu na prawdziwość tego co piszesz. bo wtedy nie wyjdziesz na kłamcę jakim jesteś.

Gość gość
shatyn to kłamca? udowodnij to