Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 6

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś Gejowy, a gdzie tu widzisz Shatyna, pierniczku? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif X tu chociażbysmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif X Nie ośmieszaj się, proszę Cię, to mój post. :D:D:D

Gość gość
Otulona, zaloguj się. :D:D:D

Gość gość
kto ty chlew robi?

Gość gość
_iftar_ dziś eM głupi jak naleśnik jesteś ale skoro ja wiem, że to ty robisz tu chlew, to Shatyn tez już wie. Krotko: obydwojgu nam to wisi. X Iftar, to już naprawdę paranoja i jeszcze wciągasz w to Shatyna. :D:D:D Jeśli chodzi Ci o dzisiejsze posty, to są moje. I jestem starsza od Ciebie. :D:D:D

Gość gość
gajowy to eM ??? Ha ia.

Gość gość
otulona_snem dziś jestem caly czas zalogowana dziadziuusmiech.gif X Fajnie, że się zwracasz do swojego dziadka, ale nam po co ta wiedza? :D:D:D

Gość gość
I po to prosiłaś, żeby zadzwonił do Ciebie Shatyn? Poinofmowałaś Go, że to jakiś eM, naleśnik, robi tutaj burdel??? Poważnieeeeeeeeeeeeeeee??????????? Myślałam, że jednak Jesteś deko mądrzejsza. :D:D:D

Gość gość
A to nie Shatyn robi burdel? No no no, przymulona i co Ty na to???? Ha ha ha ha

Gość gość
Przymulona, teraz przeproś Szanownego Pana Shatyna i podziękuj grubasce, że wskazała prawdziwego sprawcę, ha ha ha ha. :D:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś idz przewietrz czerep usmiech.gif X Czerep, to Ty przewietrz. Btw. Przypomniałaś już sobie, że w 2011 miałaś już 9cio letniego syna? :D:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś boze co za upierdliwy dziadyga smiech.giflapka.gif )) X Idiotka. :D:D:D

Gość gość
A jeśli Shatyn, obrzydliwy grubasie, zadzwonił do Ciebie, to mu się bardzo dziwię. Tyle Mu złego zrobiłaś na tym forum, że powinien Cię osrać. Ale biorąc pod uwagę, Jego w gruncie rzeczy, szlachetność... to może i zadzwonił... :(:(

Gość gość
Gruba, daj spokój, już i tak mam z Ciebie bekę. :D:D:D

Gość gość
Wiceszefowa Ministerstwa Sportu i Turystyki, Dorota Dulińska, ma nie lada kłopot. "Rzeczpospolita" podała, że jej partner, Krzysztof Lenarczyk, załapał się na wyjazd do Pragi, podczas którego - jak podał rzecznik resortu - wykonywał czynności o charakterze obsługowym, technicznym, doradczym i organizacyjnym. Nie wiemy, z jakich powodów "Rzeczpospolita" przestała chwalić się tekstem na swojej stronie internetowej, ale - jak udało się nam dowiedzieć - w PiS są na minister Dorotę Dulińską wściekli. Dorota Dulińska i jej partner, Krzysztof Lenarczyk, odbyli niedawno wspólną podróż na szczyt państw wyszehradzkich w Pradze. Czeską stolicę - jak podaje dziennik - odwiedzili jako delegacja Ministerstwa Sportu i Turystyki.

Może ja się wtrące...Sprawy pomiędzy Iftar i mną sa tylko i wyłącznie naszymi sprawami i bardzo prosze o odpuszczenie sobie tej kwestii.Czy to już jasne?

_iftar_ dziś Co nie zmienia faktu, ze tylko Shatyn mógł zablokowac mi hasło do pierwszej Porażki xxNie wiem o czym mówisz i nigdy niczego Ci nie zablokowałem.A więc to też nie ja.

gość dziś Przymulona, teraz przeproś Szanownego Pana Shatyna i podziękuj grubasce, że wskazała prawdziwego sprawcę, ha ha ha ha.xxNie oczekuję takowych bo wiem, że otuloną na to nie stac.Najlepiej by było gdyby się ode mnie po prostu odp....ła.I sorry ale adwokatów tutaj też nie potrzebuję.

_iftar_ dziś eM głupi jak naleśnik jesteś ale skoro ja wiem, że to ty robisz tu chlew, to Shatyn tez już wie.Krotko: obydwojgu nam to wisi.xxPotwierdzam. Wisi i powiewa.

gaajowy dziś szmatyn za gościem się nieukryjesz. Twój ton pismactwa jest specyficzny jak zapach formalinyxxWiedziałem od dawna, że bystry jesteś jak woda w klozecie i rozgarnięty jak kupa liści na jesieni.Nie wiedziałem, że jesteś az tak bardzo głupi ale już się dowiedziałem.Nie dziękuj geejowy...

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Może ja się wtrące... Sprawy pomiędzy Iftar i mną sa tylko i wyłącznie naszymi sprawami i bardzo prosze o odpuszczenie sobie tej kwestii. Czy to już jasne? X Ok, jasne. :D:D:D Tylko po co je wywlekała tutaj na forum. Ale ok, już nic nie mówię. :D:D:D

gość dziś Ciekawe kto jeszcze z solidarnościowej elity chodził na pasku. Obyśmy się wszyscy mocno nie zdziwili.xxNie zdziwimy się bo to nie o to chodzi.Chodzi po pierwsze o odwrócenie uwagi od potężnej wtopy pana Płaszczaka, chodzi o jakieś rozgrywki ale nie wiem kto pociąga za sznurki.Natomiast nie dowiemy się prawdopodobnie niczego o braciach bliźniakach i innych działaczach z tej strony Solidarności bo te teczki pewnie ma kto inny a nawet jeśli coś jest w tym co dostarczono do IPN-u to i tak nie ujrzy światła dziennego i wejdzie do zbioru zastrzeżonego, który miał być w lutym odblokowany...:D

Powtórze to co juz nie raz pisałem.Powinno się zniszczyć wszystkie teczki osobowe itp z sb i ub oraz służb pokrewnych.I zakazać pod kara więzienia posługiwania się zawartością tego co ocaleje.Bo nigdy nie zakończy się wojna na teczki.Wiele osób postąpiło źle w tamtych ponurych czasach i czasami na pewno zdarzyło się, że to był efekt dziwnych okoliczności, czesto bolesnych dla delikwenta, bezwzględnie wykorzystana przez ubecję czy esbecję.Wałęsa zawalił sprawe wiele lat temu bo mógł o tym wszystkim jasno i wyraźnie opowiedzieć zamiast kręcić i mataczyć.

Gość gość
Gruba po prostu już się zupełnie pogubiła. Najpierw z przymuloną w każdym poście widziała Shatyna. Teraz zobaczyła jakiegoś naleśnika eM, ale przymulona nadal widzisz Shatyna. Poza tym, gruba już nie wie, któremu Bogu ma służyć i komu bardziej w de wchodzić, Edkowi czy przymulonej kłamuszce. :D:D:D Niezłe zoo.

Jestem też przekonany, że w Polsce lustracja się nie udała z powodu kk, którego funkcjonariusze byli bardzo uwikłani w współprace z bandziorami takimi czy innymi.I to oni zablokowali lustrację, ujawnienie akt, teczek itp.Ale oczywiście moge się mylic. Przedstawiłem jedynie moje zdanie na ten temat.

I dodam jeszcze, że nie uważam, żeby to co zrobił Wałęsa na początku lat siedemdziesiątych miało jakikolwiek wpływ na to co zdarzyło się po 1980 roku aż do dzisiaj.Oczywiście można się ze mną nie zgadzać..:D

Gość gość
_iftar_ dziś eM głupi jak naleśnik jesteś ale skoro ja wiem, że to ty robisz tu chlew, to Shatyn tez już wie. Krotko: obydwojgu nam to wisi. X Jaka jedność nagle z Shatynem. :D:D:D

Powołanie Zbigniewa Maja na stanowisko komendanta głównego to wstyd dla rządu premier Beaty Szydło. Swoją niekompetencję minister spraw wewnętrznych Mariusz Błaszczak zwala na PO. Jątrzą, jątrzą - mówi Błaszczak - bo to oni są winni za stan służby. Jest to przekaz dnia PiS.xKompromitacją była konferencja prasowa supergliny Maja, który pokazywał czyszczarki do butów, łazienki, sprzęt antypodsłuchowy etc., biegał jak w ukropie i komentował: „Nie lubię pracować w » Big Brotherze «”. Towarzyszył mu wiceminister spraw wewnętrznych Jarosław Zieliński, który mówił do dziennikarzy: „Bizancjum na górze, a bieda na dole”. Takiej żenującej konferencji chyba nie zrobił żaden policjant w ciągu dwudziestu paru lat wolnej Polski.xSuperglina powywalał komendantów w całej Polsce, był zadowolony z czystki, którą przeprowadził, a na końcu sam się wyczyścił, podał się do dymisji, twierdząc, że szykowano na niego prowokację. Jak można robić taki cyrk w policji!xRządzący sądzą, że pudła "Bolka" przykryją wszystko. Także to, że premier polskiego rządu wciskała kit eurodeputowanym, mówiąc o tym, że w Polsce była łamana demokracja, bo poprzednia władza podsłuchiwała 70 dziennikarzy. Ba, nawet rząd wysyłał specjalne książeczki do eurodeputowanych, w których o tym napisano.xCałość: http://tnij.org/v764ecc

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Proponuję Iftar brak reakcji na posty dotyczące naszych wzajemnych relacji. To nie ich sprawa. X Boisz się Iftar, Shatyn, wiemy to, wiemy.

Chciałem tutaj zajrzeć na chwilkę a zostałem dłużej niż planowałem.Sorry ale teraz nie mam czasu na więcej, pojawię sie później, jak ktoś ma coś do mnie.A teraz znikam, jak zwykle, na czas jakiś...