Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za dużo wazę !!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, otóż ważę 64 kg przy wzroście 174cm !!. Kiedyś byłam szczupła ale no niestety się roztyłam. Najgorsze jest to, że długi czas nie stawałam na wadze bo się mi wydawało, że szczupła jestem. Wiem śmiech na sali. Chciałabym schudnąć jakieś narazie jakieś 5-7 kg. U mnie najgorsze jest to, że od razu mam twarz grubą. Chciałabym się Was spytać o to jak Wam się udało schudnąc jakieś 5 -7 kg. Od jakiegoś miesiąca jem sporo mniej no i ćwiczą ale właśnie tu problem, bo taki np. bieg w miejscu szybki trwa 7 minut dalej leze . Chodzą też na długie spacery szybkim marszem w nadzieji , że to coś pomorze. Bardzo proszę o podpowiada jak Wyście to zrobiły. Ile czasu, do której i co jedliście ile ćwiczyliście i jak jeśli ćwiczyliście i ile czasu Wam to zajęło. Za odpowiedzi, że powinnam się ruszyć czy coś podziękuję, ponieważ wiem to sama. Ale chce porad, bo to mnie z motywuje. Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję.

Gość amidala09
Spróbuj pójść do dietetyka może ustal sobie jakąś fajną dietkę do tego weź coś na obniżenie łaknienia typu iq green no i oczywiście musisz opór biegać i ćwiczyć. Jeśli będziesz miała odpowiednią motywację to wszystko się da zrobić.

Gość gość
zmień lustro

Gość gość
A ile masz lat, że wydaje ci się, że za dużo ważysz? 11?

Gość gość
Dzięki. Jak to zmienić lustro?

Gość gość
" ważę 64 kg przy wzroście 174cm !!. Kiedyś byłam szczupła " tak masz racje teraz jseteś tlusta swinia, ja w ogole nie wiem jak ty mozesz sie tak pokazywac swiatu taki wieloryb lol

Gość gość
biegiem do psychiatry!!!

Gość gość
Waga 64kg przy tym wzroście jest nadwagą tak twierdzi moja siostra i rodzina. Przytyłam 8 kg w ciągu dwóch lat. Wczorej mi siostra uświadomiła, że gruba jestem i wgl. Bliscy potwierdzili. I muszę schudnąć.

Gość gość
Dziewczyny serio bez żartów. Myslalam, że jeszcze ujdę w tłumie ale wczoraj wyszło, że jestem gruba. Zabolało jak nie wiem co bo powiedzieli mi to moi bliscy. Całą noc byłam załamana.

Gość gość
Zaczęłam ta diete restrykcyjną , pierwszy dzień, pod koniec dnia zjadłam batonik :( czy mogę kontynuować ?

Gość gość
Jaką restrykcyjną ? Opisz coś więcej > autorka

Gość gość
proszę jak ktoś wie to odp

Gość gość
SPAL ten batonik. Serio na sam wieczór zjadłaś? Chciałabym się coś więcej dowiedzieć o tej diecie napiszesz coś ? Może schudne te 5 kg

Gość gość
Ale co powiecie na temat tej diety ? Ile powinnam schudnąć w granicach rozsądku Waszym zdaniem?

Gość gość
no, teraz, kurde leżał w domu na stole i sie nie powstrzyamał, strasznie żałuje :/ podobno ta dieta jest super, dużo chudniesz, ale musisz być mega wytrwała, i po 13 dniach musisz powoli przyzwyczaja c organizm do wiekszej ilości kalori żeby nie było efektu jojo

Gość gość
przy twoim wzroście możesz ważyć od 58 do 73 kg ;)

Gość gość
No właśnie ja też tak mam. Jak jest w domu coś słodkiego nie mogę się powstrzymać. Siostra powiedziwła , że przydałoby się mi schudnąć 10 kg. A jak myślicie ? Dla mnie 5-6 ew. 7 to maks. A wy co o tym sądzicie.? Ile żeby w sam raz?

Gość gość
ja mam też 174 i waże 68, jestem wysportowana, ale chce troche schudnąć i nie wiem czy musze zacząć tą diete od nowa czy mogę kontynuować

Gość gość
Tak 73. Jak ja teraz wyglądam źle to przy 73 to już wogule masakra. Kurcze ktoś coś powie prosto w oczy i już jestem załamana. Powiedziała to przy stole pełnym osób które nie zaprzeczali lecz widziałam że nawet aprobata była szczególnie tata to tak jakby ktoś powietrze zabrał. Mówię Wam nikomu tego nie życzę.

Gość gość
No to jesteśmy w jednym wzroście. Tylko myślę ja trochę inaczej bo zamierzam schudnąć tak narazie do 58-59kg to jednak 6 kg. I myśle , że np. Od 16 nic już nie jeść i szybko nawet w miejscu biec około 10 minut. Moja znajoma tak schudła. 8 kg w 3 miechy. Tylko wytrwałość jest ważna. A ja zobacze, że np. 2 kg spadał i wiem że już nie będę tak ćwiczyć i na barona sobie pozwole. Już raz tak było. Nie mam później wogule motywacji.

Gość gość
Na p[ewno masz 174 ? To nie jest hamskie pyt. tylko takie dla upewnienia ;)

Gość gość
Na pewno mam 174 a może 175. Czemu pytasz ?

Gość gość
Bo myślę że wyglądasz w porządku, rozumiem że możesz chcieć schudnąć, ja waże troche wiecej, brzuch mam płaski i lekko zarysowny, tyle że mam dużo d**e hahah ;)

Gość gość
Ja też mam dużą i twarz jeszcze znaczy policzki :( ale brzuch płaski. Zawsze znajomi komplementowali moją figurę, że zgrabna i myślałam tak aż do wczoraj. Pewnie to dlatego że moja siostra jest mega szczupła wręcz chuda. I nasi rodzice teraz uważają, że ja jestem gruba bo ona takie chucherko. Nie uznają innej figury. Szczególnie ojciec. Mam dość.

Gość gość
Walic go !! nie przejmuj sie nim, mi brat dokuczał, olałam go bo wiem że nie ma racji i znam swoja wartość ! Postaw sie mu nie daj sie obrażać :D

Gość gość
No łatwo powiedzieć. Trudno akceptować siebie skoro nawet ktoś kto powinien nie potrafi albo nie chce. Najgorzej jest, że siostra cały czas wspomina, że mimo wszystko jest na diecie jeszcze. Obie studjujemy ale to jej na wszystko dają kasę bo musi coś sobie kupić do ubrania bo na niej ładnie leży. Głupia nie jestem i zgapne o co chodzi. Nie jestem z twarzy brzydka czy coś. Ale tu po prostu chodzi o wyróżnianie jednego a drugiego ma nie. Choć rodzice nigdy krzywdy mi nie zrobili. Mój brat jak kiedyś był trochę pijany to wyznał,ze jestem ładniejsza od siostry i też zgrabna. Nie wiem o co chodzi ojcu. Mama często prawi mi komplementy i wgl. Dziadkowie, ciocie , wujkowie , rówieśnicy. Tylko chodzi o to że ona jest naprawdę mega szczupła choć niższa ode mnie.

Gość gość
Serio masz problem, bo przejmowac się tym, że ojcu sie nie podoba jak wyglądasz, troche żałosne i i nie łatwo mi powiedzieć, bo swoje przeżyłam ! Trzeba cieszyc sie z tego co sie ma, a nie patrzec na kogos i sie porównywać. Każdy jest inny ! Docen to co masz ! Pozdrawiam > ppo przeczytaniu tej rozmowy stwierdzam. Moja opinia, wolne forum więc je wyrażam :)

Gość gość
Ahh mam to gdzieś. Jak ojcu się podobają anorektyczki to jego sprawa. Ja znowu taka otyła nie jestem. Nie spadam z łóżka z dwóch stron więc ;) ale nie wiem czy wiesz jak to jest gdy ktoś Ci nagle podcina skrzydła. Choć może zle się na początku wyraziłam. Traktuje nas obie jednakowo i ogólnie ze ładne obie a nawet ja trochę ładniejsza. Ale schudne, bo juz się zmotywowałam tak do 59kg ;)

Gość gość
wiem jak to jest, kiedy już nabierasz pewności siebie, już myślisz nareszczie osiągnełam cel, a tu przychodzi taki ktoś i mowi ci że nic sie nie zmieniło. Przerobiłam to, dlatego w pewnym stopniu wiem o czym mowię :D Ale nic, trzymam za nas kciuki żebyśmy osiągnęły swój cel, i nikt nie mogł spowodować, że pójdzie on na marne :D