Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USTERKA. Przez ten program nigdy nikogo nie zatrudnie do remontu

Polecane posty

Gość gość

Jak widze tych partaczy to już wole sama robić u siebie remonty. Czasami robią takie błędy że sama bym lepiej zrobiła. Wstyd! Zastanawiam się ile procent jest wśród nich konkretnych budowlańców znających się na rzeczy

Gość gość
Jeśli jesteś tak zdolna, to sama wszystko wykonuj. Inni radzą sobie wybierając firmy z polecenia i nie te co to za pół darmo obiecują gruszki na wierzbie.

Gość gość
Śmiech na sali widząc tych patałachów jak nie potrafią położyć tapetę do wzoru. Albo malują bez zabezpieczenia podłoża. Albo kładzenie płytek i fugowanie. W swojej łazience sama robiłam i żadna siła ich ze ściany nie oderwie. . Pamiętam jak kolesie przyjechali położyć płytki,a do cięcia przywieźli ze sobą nożyk do szkła :D Albo piłują coś na panelach :D

Gość gość
tak, ogólnie rzecz mówiąc polscy ,a pewnie i nie tylko polscy tkzw. fachowcy to jest żal, porażka i lepiej sobie od razu wyrwać włosy z glowy niż takiego wpuścić do domu

Gość gość
Prawda.

Gość gość
ja wyszpachlowałem ściankę u mojej byłej nauczycielki goldbandem. Jak nikt nie widział to wysrałem się do wiaderka z tą zaprawą i rozmieszałem to wiertarką po czym położyłem na ścianie. Teraz śmierdzi u nich w domu jak na pijackiej melinie :P