Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomylił moje imie z bylą

Polecane posty

Gość gość

Czesc kafeterianki :c Doradźcie mi co mam robic, bo mam kompletny mętlik w głowie. Jestem ze swoim facetem prawie pół roku, wiem ze wczesniej był z jedną laską ( którą poznałam, bo gdy poznałam mojego TZ to ona jeszcze go czesto nachodzila i prosila o ponowna szanse) Bylismy w tym tygodniu na wyjeździe z okazji walentynek. W pierwszy dzien postanowiliśmy wyjść do sklepu bo byla ładna pogoda. Zaczelismy my rozmawiać. Nagle podczas rozmowy on zamiast powiedziec moje imie, to powiedział imie swojej byłej. Zamurowało mnie. Przeciez mówił ze nic do niej nie czuje i to on z nia zakonczył ten zwiazek. Nie romzmawialismy przez jakis czas. Dopiero po pewnym czasie przeprosił, jednak nie powiedział dlaczego tak sie stało. po prostu twierdzi ze sie przejezyczyl. Jak to mozliwe? po pół roku? Ta dziewczyna fakt, nie daje zapomniec o sobie bo mieszkaja bardzo blisko siebie. No ale mowil ze o niej nie mysli. i tak nagle. Nie mam pojecia co o tym myslec i co robic :(

Gość gość
przyzwyczajenie po prostu. jakby chcial byc tamta to by nie byl z toba

Gość gość
Piszesz, że ona nie daje o sobie zapomnieć, a on odpowiada na jej próby kontaktu z nim? Niech jej da jasno i wyraźnei do zrozumienia, ze to już 'koniec', niech zmieni numer telefony, zablokuje na fb.

Gość gość
na fb jest zablokowana. nawet na sms idzie do spamu. ale nachodzila go w domu niedawno. teraz czesto gdzie my jestesmy tam ona sie nagle pokazuje. mowil jej ze to koniec, przynajmniej tak twierdzi ze jej to powiedzial. jednak co siedzi w jego glowie..

Gość gość
Więc wychodzi an to, ze to jakaś psychopatka. Skoro nic ich już nie łączy, pół roku jest z Tobą, a ona dalej za nim chodzi. Straszne.

Gość gość
no nie da sie ukryc. Jednak strasznie zabolało mnie to ze powiedział do mnie jej imienem

Gość gość
Przejęzycz się i ty, powiedz w najintymniejszej chwili imię byłego lub potencjalnego chłopaka z premedytacją.

Gość gość
Mój już były parę razy powiedział do mnie imieniem swojej ex, po półtorarocznym już naszym związku. W tym samym momencie też posypało nam się ostatecznie.

Gość gość
Każdemu może się zdarzyć, zwłaszcza jeśli było się długo w poprzednim związku. Dlatego najlepiej nie mówić po imieniu, tylko używać słów typu kotku, skarbie, słoneczko :)

Gość gość
Nic wielkiego sie nie stalo , czasem zdarza sie kazdemu zagadac do kogos innym imieniem , ja bym sie tylko usmiechnela i tyle .