Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

63latek proponuje przejscie 28 latce przejscie na Ty

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jak w temacie? Co na ten temat, chce romansu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
chce, aby艣 dala mu na protez臋 z臋bow膮:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chce si臋 zakumplowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwnie poczu艂am sie jak mi to zaproponowa艂. Nigdy chyba bym nie odwa偶y艂a powiedziec mu po imieniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e wygl膮dasz jak jego r贸wie艣nica i czuje si臋 ura偶ony 偶e m贸wisz do niego na pan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak staro to az nie wygl膮dam, a na pewno nie na 63 lata. Powiedzia艂am o tej sytuacji rodzicom, parskn臋li 艣miechem i po chwili namys艂u powiedzieli, ze to stary alfons

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie paj臋czyna miedzy nogami zas艂oni艂a mu Tw贸j prawdziwy wiek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hm. Ja w pracy z kobietami w wieku przedemerytalnym jestem normalnie po imieniu. Mam 24 lata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ten cz艂owiek zaprasza mnie na kaw臋 i w og贸le...Czy to normalne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to ju偶 mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ehh chyba powinnam zacz膮膰 Go unika膰, bo ta cala sytuacja mo偶e sta膰 sie dla mnie niebezpieczna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No mo偶e i tak. W ko艅cu gdyby by艂 podrywaczem m艂odych dziewczyn, to by dzwonil nalega艂 na spotkanie, a On nic... Chyba, ze stosuje metod臋 wolnych kroczk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzwoni膮c, nalegaj膮c sp艂oszy艂by Ci臋 w trybie natychmiastowym. A przecie偶 jest 艣wiadomy r贸偶nicy wieku, wi臋c wie, 偶e musi si臋 inaczej stara膰, 偶e musi by膰 cierpliwy, wzbudza膰 sympati臋, zaufanie. O ile na prawd臋 ma z艂e zamiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez tak mi si臋 wydaje. Metod膮 wolnych kroczk贸w, cierpliwo艣ci膮, wyrozumia艂o艣ci膮 wie, 偶e mo偶e cos wsk贸ra膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
63 letni facet, jeszcze w Polsce, haha... on to se mo偶e ale cycki pomi臋toli膰, bo raczej mu nie staje. Mo偶e wnuczke zawsze chcia艂 mie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ta sytuacja aby nie dotyczy pracy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie dotyczy pracy. A sk膮d taki wniosek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znikad. Bo jezeli dotyczyloby pracy to calkiem normalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e ja poprostu cos sobie umy艣li艂am. Mo偶e cz艂owiek jest nowoczesny i zaproponowa艂 mi przej艣cie na Ty, a propozycja kawy to byloby dla niego mile sp臋dzenie czasu w towarzystwie m艂odej dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W zasadzie, je艣li go lubisz, to mo偶esz sprawdzi膰. Ewentualnie dobrze obserwuj i zale偶nie od tego, czy wyka偶e jakie艣 niestosowne zainteresowanie, czy b臋dzie tylko bez podtekst贸w rozmawia艂, zdecyduj czy chcesz kontynuowa膰 znajomo艣膰. Przecie偶 ludzie po 60, to wci膮偶 ludzie. :D Moje panie w pracy s膮 weso艂e, kontaktowe, rozmawiam z nimi jak z r贸wie艣nicami. W szkole policealnej te偶 mia艂am kobit臋 po 50 i te偶 si臋 normalnie rozmawia艂o. Akurat nie mia艂am du偶ego kontaktu z m臋偶czyznami w takim wieku. W poprzedniej pracy kilku by艂o. Przy okazji zamienia艂o si臋 kilka zda艅, ale bez 偶adnej "bli偶szej" (jak na standardy w pracy, bo tam trzeba mie膰 dystans i nie mam na my艣li podtekst贸w, tylko w pracy nie ma co si臋 blisko przyja藕ni膰, bo to niebezpieczne) znajomo艣ci, jednak zawsze na ty, bo taka by艂a kultura w zak艂adzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz takie czasy. Jestem po 60tce( kobieta) i np w wielu miejscach (np na kursach jezykowych, r贸znych organizacjach, stowarzyszeniach ) wszyscy sa na ty, wiec ja z 28latkami tez. Nawet nie proponowa艂am, po prostu m贸wi膮 mi po imieniu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok. B臋d臋 Go obserwowa膰, ale podczas naszej rozmowy co艣 mnie w nim zaniepokoi艂o. Zapyta艂 mnie czy ch艂opak mnie dzisiaj uca艂owa艂 i doda艂, ze On bardzo lubi sam ca艂owa膰 kobiety i je przytula膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No, te by mnie to zaniepokoi艂o. Kiedy艣, niewiele starszy ch艂opak pyta艂 mnie o m贸j stan cywilny. Kilka miesi臋cy p贸藕niej zn贸w o to pyta艂 i dopytywa艂 czemu nie chc臋 nikogo, kiedy tak odpowiada艂am. My艣la艂am sobie: jest 偶onaty, wi臋c nie pyta 偶eby wiedzie膰 czy ma szanse, tylko pewnie z nud贸w, 偶eby mie膰 o czym plotkowa膰. No nie wiedzia艂am czemu. Po czasie okaza艂o si臋, 偶e chcia艂 ode mnie czego艣 wi臋cej ni偶 kole偶e艅stwo. Czemu to przywo艂uj臋? Tw贸j znajomy jest po 60, m贸j by艂 m艂ody ale 偶onaty, czyli te偶 jaka艣 konkretna bariera. Ale widocznie je艣li facet wchodzi na takie tematy, pyta o partnera o to jakie czu艂o艣ci lubisz, to istniej***ardzo du偶e prawdopodobie艅stwo, 偶e widzi kobiet臋 a nie kole偶ank臋. Aczkolwiek, to nie jest pewne, bo generalizowanie jest krzywdz膮ce dla wyj膮tk贸w od regu艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak On mi wielokrotnie powtarza艂, ze jestem kobieta a nie mala dziewczynk膮, a On jest m臋偶czyzn膮, ale nigdy na to tak bardzo nie zwraca艂am uwagi. P贸藕niej te propozycje kawy, propozycja przej艣cia na Ty, ale z 2 strony jak by chcial mnie wykorzysta膰 dzwoni艂by, nalega艂 a On nic. Mo偶e ja sobie cos ubzdura艂am i mam zle my艣li wobec Bogu ducha winnego cz艂owieka, albo jest na tyle cwany, ze dzia艂a powoli ma艂ymi kroczkami, a do celu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to,ze na ty, to akurat najmniejszy problem, ale jego inne zachowania nie sa ok, raczej zlekka oblesne przy tej roznicy wieku. Mozesz byc prawie jego wnuczka i tak powinien cie traktowac.

Udost臋pnij ten post